Nu... ceea ce visezi nu se va indeplini never ever.in schimb daca ma uit in dictionarul de vise si caut anumite lucruri chiar se intampla sau sunt adevarate...incearca pe www.vise.ro si poate merge.
Visele au o legatura cu realitatea transformata in alt ceva. Unele lucruri se pot adeveri; cand te gandesti mult ca vrei sa faci ceva in urmatorul timp se poate sa visezi ce ai face etc.
Depinde... daca iti doresti ceva cu adevarat si crezi in acel vis si esti dispusa sa muncesti sa iti realizezi visul cred ca, cam orice e posibil daca vrei si cred ca ai mai auzit... speranta moare ultima
Despre ce vise vorbesti? Despre cele din timpul noptii sau despre aspiratiile si dorintele tale. Daca e vorba despre visele noptii ele nu se adeveresc. Visele transmit mesaje de la nivelul subconstientului. Pot doar sa insemne ceva nu sa se adeverasca. Daca vorbesti despre dorinte si aspiratii acestea se implinesc. Caci asa cum spunea si Paulo Coelho "Cand iti doresti cu ardoare ceva, intreg universul conspira pentru a te ajuta sa-ti implinesti dorinta".
Eu visez foarte des ceea ce imi doresc cu adevarat. Si daca imi doresc ceva mai devreme sau mai tarziu o sa se implineasca. Deci, unele vise devin realitate.
Sincer mie mi sau adeverit 4 vise pana acum. Eu visez rareori dar, cand visez este ceva care se adevereste si care ma sperie totodata.
modestul întreabă: