anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca visele visate se indeplinesc? Dar prevestirele? Eu ma tem ca se va indeplini. Matusa mea, o persoana foarte draga mie a visat ca va trai pina la 50 ani si ziua ei de nastere se apropie. Eu nu vreau sa o pierd tin foarte mult la ea.

5 răspunsuri:
| AnneBre a răspuns:

Nu îţi fă griji cu astfel de prostii. oh go on Şi eu am visat multe lucruri, dar nu s-au adeverit. Eu zic să stai liniştită şi să nu îţi baţi capul cu prostiile astea.

| adriana49 a răspuns:

Buna lovelyyy? Sa sti ca nu toate visele pot deveni realitate dar sunt si vise care se adeveresc.Poate ca acest vis vrea sa ii transmita un alt mesaj. Apropo nu insemna ca daca a visat ca va muri se si poate intampla. Uite iti spun ce poate insemna (MOARTE: trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine; trecere catre altceva; nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate; un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.) Daca o sa mai ai nevoie si de alte interpretari cauta aici si nu mai spune visele si altora deoarece se spune ca nu este bine.Sincer nu stiu de ce? www.dictionarviseonline.ro

| GyeBaek a răspuns:

In primul rand calmeaza-te.Si in al dilea rand daca visezi o persoana moarta eu stiu ca asta inseamna ca i-a murit moartea la persoana aceea.

| warmheart10 a răspuns:

Gandul este material si daca se va gandi asa intruna cine stie.Laso sa fie mai optimista si totul va fi bine!

| XOoOrYMăă a răspuns:

Pai eu sunt o "victima" sa zic asa a acestor vise de foart multe ori ce visam peste ceva timp mi se intampla in viata reala acest lucru imi provoca in momentul acela o stare de agitatie incepea sa ma intepe inima chestii de genul,,