| Artemiss a întrebat:

Credeti in dragoste pe messenger?

Răspuns Câştigător
| Puiutz a răspuns:

Buna...hmmm. stii cum e...cred putin. dar nu mult.deoarece pe net.mess.lumea se preface mult.chiar si la editatul` pozelor.si mai multe. unii se prefacsad. si cand ii intalnesti in realitate vezi ce diferiti sunt de fapt.eu nu zic ca nu e posibil. poate este. depinde de fiecare...prietenii.se pot forma. dar totusi eu una nu prea cred in dragoste pe messstraight face. eventual asa ca te cunosti in realitate.cu persoana. vorbiti pe la scoala.si seara pe mess.asa da...caci va stiti. dar daca unul sta aici.si celalalt in alt oras.indepartat.e mai greustraight face.

te pup:*

39 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da credwinkingDar uneori acest lucru nu e prea bun happy

nony
| nony a răspuns:

Da.de ce nu.eu m-am indragostit pe mess :-X.am facut si un websex don't tell anyone. e incitant.bine draq ca nu am ajuns pe youtube rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu cred.

| Psihoyounger a răspuns:

Da... dar nu exagerat de mult. Depinde de parerea fiecaruia...

Psihoyounger

| anaid a răspuns:

De ce nu?

| SweetCandy a răspuns:

Hmmmmm...permite-mi sa ma abtin...thinking

| Puiutz a răspuns:

Ma bucur ca ai fost de acord cu raspunsul` meu. multumesc mult de fundita. pupici :*:*.

| RetroX a răspuns:

Dragoste nu. sex da! rolling on the floor

| Orannginna a răspuns:

Stiu ca emoticoanele alea de pe mess sunt dragute, simpatice, reflecta starile si mimica noastra... dar dragoste pe messenger...sa fim seriosi!

| kitty_8919 a răspuns:

Nu cred ca pe amss mai mult ii vrajeala nu se poate numi dragoste.

| Andreea_7493 a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva tongue

| Diva a răspuns:

Eu nu cred

| faranume a răspuns:

Da...crd dar uneori cei dupa mess nu sunt asa si in realitatestraight face

| wannabe a răspuns:

Da..desi nu cred ca ar trebui ca cica e periculos chatterbox

| Lumy a răspuns:

Am auzit de atatea cazuri iar acum cred

| SMTHING a răspuns:

Nu si Da

| sese a răspuns:

Se pare ca nu stiti ce e dragostea!?
"Omul il cunosti nu dupa intrebarile pe care le pune ci dupa raspunsuri"

| ubitzika a răspuns:

Da dar e mai bine sa cunosti persoana dinainte nu sa te intalnesti cu unul/una care sa nu stii cum arata sau ce varsta are pentru ca se poate da mai mare sau mai mica decat e sau isi poate bate joc de tine. E mai bine sa cunosti persoana dinainte

bafta:*:*:*

| scootsie a răspuns:

Cunosc persoane care si-au intemeiat o familie facand cunostinta pe mess.Acesta e primul pas, pentru ca dragostea vine cand cunosti cu adevarat persoana, nu pe monitor... E bine sa vezi si ce "nu se vede "la calculator si apoi sa hotarasti ce e bine pentru tine...

| alexandra_1780 a răspuns:

Nu cred, dar niciodata sa nu spui niciodata.

| andreea3000ify a răspuns:

Sa te indragostesti de cineva pe mess posibil dar dragoste pe mess in nici un caz... dragostea e mult mai mult...in schimb exista sansa sa inceapa o poveste de dragoste pe mess insa sa continue in realitate ''face to face''

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Da...Desi pare absurda chestia asta, da.

| annitu_7383 a răspuns:

Eu chiar cred...pt. ca iubesc un baiat pe care l-am cunoscut pe mess..si azi m-am vazut prima data cu el!love struck

| msgirl a răspuns:

Daca te referi... atunci cand am cunoscut un baiat sau fata p net... nuuuuuuu... nu cred in asa ceva...

| myhaela a răspuns:

Nu cred si nici nu voi crede

una este sa il/o cunosti, sa ii stii viata, prietenii, ocupatia. s. a. m. d

sh una este sa vb pe mess, iti spune cateva vrajeli care le intalnesti la toate colturile strazilor

Acum depinde de fiecare.Sunt foarte multe persoane care au inceput sa aiba relatii virtule pe net sh apoi s-au cunoscut, pana la urama s-au sh casatorit.

numai bine, myhaela

| Wisdom a răspuns:

Nu, chiar deloc. Poate sa te cunosti cu cineva, dar nu poti spune ca il iubesti doar vb pe mess.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| traiescinlumeaviselor a răspuns:

Da eu cred...inati iti place cum arata... dupa comportamentul si cum iti vb:X... oricum iti zic eu k, credlaughing)...mai ales cazu astalaughing

Întrebări similare