| Artemiss a întrebat:

Credeti in dragoste pe messenger?

Răspuns Câştigător
| Puiutz a răspuns:

Buna...hmmm. stii cum e...cred putin. dar nu mult.deoarece pe net.mess.lumea se preface mult.chiar si la editatul` pozelor.si mai multe. unii se prefacsad. si cand ii intalnesti in realitate vezi ce diferiti sunt de fapt.eu nu zic ca nu e posibil. poate este. depinde de fiecare...prietenii.se pot forma. dar totusi eu una nu prea cred in dragoste pe messstraight face. eventual asa ca te cunosti in realitate.cu persoana. vorbiti pe la scoala.si seara pe mess.asa da...caci va stiti. dar daca unul sta aici.si celalalt in alt oras.indepartat.e mai greustraight face.

te pup:*

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap eu cred... da din pacate...mai bine nu credeam :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Niciodată nu știi de unde sare iepurele!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea pe messenger e inselatoare :-| toti putem fi brad peat si angelina jolie dar acesta este cel mai simplu mod pentru a cunoaste caracterul unui om dupa parerea mea. Ochii care nu se vad se uita. de aceea nu poti iubi la infinit o persoana pe messenger fara al vedea in fata, fara ai vedea ochii. cu alte cuvinte poti iubi n multe feluri, iar acesta este unul dintre ele happy

eu una raman la iubire fara messenger, e mai sincera oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da da da da da da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu cred. dar poate nu este chiar dragoste, oricum ceva asemanator.Si spun asta deoarece eu am patit asa.Am prieten de un an si 6 luni, si acum aprox 3 luni am inceput sa vorbesc cu un baiat pe mess, il cunosteam dar doar din vedere, la inceput nu asi fi crezut ca o sa ajung la ceva serios cu el, ma simteam fosrte bine cand vorbeam cu el si am ajuns chiar sa fiu nelinistita daca vedeam ca nu intra pe mess.am inceput sa vorbim si la telefon. Dupa vreo 2 saptamani in care vorbeam in fiecare zi ore bune pe mes, ne-am intalnit. Din aceea zi ma gandesc in fiecare zi la el, ne-am mai intelnit inca de vreo 4-5 ori de atunci.insa de curand aflat prietenul meu si oricat as vrea nu mai am posibilitatea sa il vad,, abia acum mi-am dat seama, dar mi-e dor de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... din pacate m-am indragostit si eu pe mess dar nu l-am vz niciodata. dar km spun si altii pozele poate le-a luat dp net.nam de unde sa stiu pana nu ma int fata in fata cu acea pers. dar totusi tin la el destul de mult.nu stiu daca o pot numi iubire...

| spiridush2012 a răspuns:

Hm, dragoste poate fii din partea unuia, poate e posibil amandoi, sa se indragosteasca si sa ramana impreuna asta 1%, dar e posibil 1% sa fie -el- un criminal, violator, etc

| th3b3st007 a răspuns:

Mda dar sa te si intalnesti cu acea persoana, nu numai sa vb pe messtonguehappy

| Alessandro_Basyl_1991 a răspuns:

Eu acum sunt cu cineva care am cunoscut-o si am vorbit timp de 5 ani pe messenger si pe facebook, eu eram indragostit de ea si imi placea mult sa vorbesc cu ea, acum 8 luni ne-am intalnit si ne-am placut..azi ne iubim unu pe celalalt si avem si un copil... uneori ii multumesc lui DUMNEZEU ca mi-a schimbat viata...am in sfarsit ce mi-am dorit de atatia ani, am o familie care ma iubeste si o iubesc.

Întrebări similare