Da, dar de multe ori ma simt descurajata si pot spune nu.Nu are rost sa cred in dragoste cand cineva nu mi`o poate da . Bye bye
Cred in dragoste, pentru ca face parte din noi, ne face mai buni, creiaza speranta in suflet desi uneori ne dezicem de ea.
Da, cred, intrebarea ta e dead end, e prea generala, ca raspunsuri poti avea 1000 si toate diferite. Nu stiu cum sa-ti zic, vad in raspunsuri ca sau facut referiri la dragoste doar privind un partener de viata, dragostea de mama pentru copil, asta nu poti sa NU o justifici, exista dragoste si intre prieteni, dragostea are mai multe forme intr-adevar, dar exista, si multi ar trebui sa credem in ea. Poate definitia ei nu este exacta, si acest sentiment (sper eu ) va fi explicat stiintific pana la urma, dar daca nu oferi dragoste, la nimic si la nimeni, parca nu te simti bine, daca nu am iubi nimic pe lume, n-am mai avea de ce sa traim. ( am deveni emo toti.)
De ce ajung multi la concluzia ca dragostea, care o oferi persoanei care o iubesti nu o mai primesti, suna ca o afacere foarte proasta pentru mine... adica eu dau, si inapoi nimic, am sa fiu atent data viitoare, sa primesc intai apoi sa dau...
Da, cred in dragoste.
Dar stiu si ca se gaseste foarte greu si intervine destula suferintsa pana gasesti dragostea adevarata!
Te pup!:*
Dragostea impartasita este cea a parintilor, a prietenilor etc.mai rar dragostea fata de o persoana de sex opus...aia tu o oferi iar de cele mai multe ori nu prea o primesti, pacat! Dar asta'i viata...
Da oarecum dragostea e o pare prostie e facuta se te macine sa te faca sa plangi cat poti sa te rupa in doua sa te distruga
m-am saturat :rip:
si prieteni cam lipsesc am numa o prietena {MARY LItle MJ}
de :group: nu e vorba