| Miu_6243 a întrebat:

Credeti in expresia "Ochii care nu se vad se uita"?

12 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Da! si crede-ma e cat se poate de adevarata...winkingadica de exemplu daca ai un prieten si nu il vezi mult timp in aceasta perioada poti sa interactionezi cu multi alti baieti frumosi de care sa te indragostesti.si nu e adevarata chestia aia ca: vai daca am un prieten si il iubesc enorm nu am ochi pentru altii...ba ai pentru ca nu tine de tine si de hormonii tai de sentimentele talewinking! Dovada sunt si cuplurile casatorite in care unu din parteneri pleaca in afara si de foarte multe ori celalalt isi gaseste pe altcineva.si totusi ii leaga o casatorie.deci asta e parerea mea. ochii care nu se vad se uita!

| Anemona a răspuns:

Ma refer ca pleaca la munca in afarahappy

| Rukhsandra a răspuns:

Da... e adevarata

| OanaG a răspuns:

Da, din proprie experienta stiu!

| fashionglamgirl a răspuns:

Ceea ce a scris Buleria e f adevarat ar trebuie sa ii dai funditahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu cred. Luam cazul cel mai cunoscut: Ai o relatie si din anumite motive partenerul trebuie sa paraseasca orasul/tara. Atata timp cat exista ceva intre voi, aveti foarte multe mijloace de comunicare. Intervine o ruptura intre voi, dar exista sentimente profunde. Ce, vrei sa zici ca uiti acea persoana deoarece nu este cu tine pentru a lamuri situatia? Stai linistita, astfel de rupturi intervin oriunde. Te poate insela fara griji daca este genul, distanta nu isi spune cuvantul aici.
Prietenia: Chiar daca nu puteti comunica, va veti intalni pe strada, dupa mult timp, si sigur o sa iesiti la un suc/cafea pentru a povesti.

| anaid a răspuns:

Da! Si nu!:d
Nu stiu depinde cat de puternice sunt sentimentele tale fata de acea persoana... daca tii la ea o sa iti revina sentimentele imediat ce o vezi. poti sa ai impresia ca ai uitat o persoana dar nu e asahappy. Dar bineinteles ca este posibil sa fie si asahappy sa o fi uitat`o.In concluzie totul depinde de tine si de sentimentele tale fata de acea persoanahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Nu putine au fost cazuri in care au divortat din cauza ca unul dintre ei era in strainatate de foarte mult timp(sau nu)si, intre timp, nu au mai existat sentimente.

| shtephie a răspuns:

Daca ne referim la o relatie intre un cuplu, da este adevarata expresia!

| Razvan a răspuns:

Nu.Independent de noi, memoria pastreaza amintiri pe care nici macar timpul nu are puterea sa le stearga

| Ana-Maria94 a răspuns:

Da, eu sunt chiar intr-o astfel de situatiestraight face

| Marcelino a răspuns:

Depinde cat de puternica e relatia, dar de cele mai multe ori e adevarata.

Întrebări similare