| VisSs a întrebat:

Credeti in extraterestrii, yetti, big foot si toate prostiile astea?big grin

9 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Extraterestrii sigur, de ce nu? Universul e imens.E imposibil sa fim singuri in lumea asta. Dar Yetti, Big foot or fi existat si ei dar s-au dus...

| LarissaMouse a răspuns:

Buna! pai, in yetti si big foot sincer nu cred.in schimb in extraterestri da.gandestete.chiar crezi ca am putea fi singurii in acest univers mare? eu cred ca sunt foarte multe suflete dincolo de stele.iar yetti si big foot, chiar daca noi nu credem in ei asta nu inseamna ca chiar nu exista.dar pentru asta ar trebui dovezi clare.sau in legatura cu sirenele.eu nu cred ca exista, dar cu siguranta candva au ezistat.dar nimeni nu stie toate aceste lucruri. ceau!

| Gstefan a răspuns:

Daca sunt prostii, de ce te intereseaza?

| iubitica_2607 a răspuns:

Sunt doar mituri...

| lola79 a răspuns:

Eu cred doar in extraterestriiwinking celelalte sunt istorie laughing

| SweetyCandy a răspuns:

In big foot sh yetti nu cred.dar faza cu extraterestii este ca astia au zis ca s-ar putea sa existe pentru ca au foarte multe dovezi...in restul nu prea cred...doar ca atunci cand zici toate prostiile astea te referi si la fantome sau chesti.nu? ei bine dupa parerea mea cred ca ar exista spirite dar nu fantome care sa te banduie sau chestii de genul,,,

| VisSs explică:

Pentru mine sunt prostii.Sunt curioasa si de parerea altora sa stiu ca nu sunt singura

| Alexandro9050 a răspuns:

Yeti si big foot, poate ca au existat acum mult tim dar au disparut si au ramas doar povestile, dar despre extraterestri am cvazut un reportaj pe youtube despra o fata care era cica terorizata de cand era mica de extraterestri, si i-au gasit medicii un cip in cap, dar nu avea nici o urma de opratie, si are pete fosforescente pe ea, asa ziceau aia de la stiri, si asta ma cam pus pe ganduri, dar nu-mi pasa

| CoraliaCory99 a răspuns:

Noemal ca da sunt 1000 de motive pentru a o face.

Întrebări similare