| AmberAlison a întrebat:

Credeti in fantome? ...argumentare! plz

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

Buna, nu cred in fantome pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata sa vad spirite, umbre sau sa aud voci. Sunt persoane care cred in asa ceva din simplu fapt ca s-au confruntat cu o asemena problema. Recunosc, daca ma pui sa ma uit la un film horror o sa-mi fie frica sa ma duc pana la baie nopatea laughing, oricum din punctul meu de vedere nu exista asa ceva, spirite, fantome sau alte chestii de geneul, poate cum o sa dau nas in nas cu vreo fantoma atunci cu siguranta imi voi schimba parerea happy

23 răspunsuri:
| biancaaam a răspuns:

Nu. De fapt, intr-o zi am cautat in dictionar la cuvantul fantoma la care scria : fiinta ireala, naluca. Adica, chiar si daca ar fi tu nu le poti vedea pentru ca s-au despartit de trup.

| M25M a răspuns:

Nu, cred insa in emisfera dreapta a creierului, unde este imaginatia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

Eu cred … dacă te întrebi de ce, citește răspunsurile de la mine sjnt vreo trei!

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

am văzut un copil mic japonez cred, care stătea lângă pat supărat!- ju -on (the grudge)
Daca este adevarat ce spui tu ori imaginatia iti joaca feste, cant iti este frica de ceva, incepi sa "vezi si sa auzi" acel ceva, ori suferi de un sindrom psihologic.

Nu cred că îmi joacă feste și ce este the grudge?
Cred că e un sindrom psiholigic!

Exista tratament pentru sindromul the grudge, cunoscut si sub denumirea nipona ju-on (acolo au aparut primele simptome, in japonia, mai exact in satul aflat la intersectia raului Gange cu lantul muntos Apalasi, unde oamenii au inceput sa vada un copil mic japonez ) trebuie vorbesti cu un psiholog.
Daca nu functioneaza trebuie incercat un tratament budist al Bisercii Adventistei de Ziua A Opta care consta in incantarea unor cantece si consumarea unor bauturi naturale samanice facute de catre un Rabin, din ce zic oamenii pe forumuri functioneaza.

O vai, vai, vai!

Nu este atat de grav pe cat pare, stai linistit(a), nu se compara cu schizofrenia.

Zchizo - ce?
Dar The Grudge e un blestem și ar încerca să mă omoare?

Hai ca a fost amuzant dar devine plictisitor. Bafta!

Oh vai, vai, vai!
Eu nu mint despre asta retardule mulțumesc pentru minciunile astea!

Răspuns utilizator avertizat

Hai nu te supara, la ineptiile scrise de tine cum sa nu iei putin peste picior?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ஐஐ):

Da! Nu aș avea de ce să mint!
De ce nimeni nu mă crede când spun adevărul?

Eu nu mint!
Nu am de ce sa mint!

Ok acum, serios vorbind, daca tot sustii ca tu chiar vezi fantome du-te si fa-ti un RMN. O seara buna!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ஐஐ):

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pentru că odată eram în camera mamei mele ( are un stereo ) și am pus muzică, perdelele sunt roșii și lumina era stinsă ( era dimineață ) și se vedea totul roșu!
Eu dansam, când m - am învârtit, am văzut un copil mic japonez cred, care stătea lângă pat supărat!
Deci eu cred!
Oricum eu vedeam oameni ( nu glumesc, crede - mă ) dar foarte rar dar de la acel băiat văd zilnic oameni ( te rog crede - mă )!
Zi - mi dacă mă crezi te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și apropo, când stau în camera mamei, simt un spirit rău că este în cameră!
Odată când stăteam în pat la mama ( nu era acasă ) și eram pe iPad, stăteam pe Facebook și citeam un comm de ăla tâmpit cu dacă u cpoiezi ăsta și nu știu ce, ți se va întâmpla ceva rău, ei, după 5 minute, a început dintr - o dată din iPad un cântec pe care îl cântă Selena Gomez, My Dilemma, care începe cu un sunet straniu, csută și tu melodia să vezi cum e dacă nu mă crezi!
Oricum eu sunt o fană a fantomelor / spiritelor da ' nu vreau să le întâlnesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și tot aud voci și văd o umbră a unei fantome în camera mea când dorm!
Odată am închis ochii înainte să dorm am văzut o fantomă și era mixată ( scary maze game + bloddie Marie ) și de fiecare dată când mă duc la toaletă aud sunete stranii, a început recent!
Crede - mă!

| AmberAlison explică:

Spirite doar ca unei prietene de-a mea are impresia ca o bantuie sau ceva de genu

Întrebări similare