| Giulia97Anna a întrebat:

Credeti in fantome? eu una nu stiu ce sa zic dar o sora de-a bunicii mele azi mi-a zis ca in seara cand sotul ei e murit langa canal l-au gasit oamenii acolo se crede ca ar fi fost omorat, in fine in seara aceea ea a auzit usa cum se inchide si deschide si parca cazand ceva jos ea se duce dar nu a gasit nimic, crezaand sa barbatul ei era beat si o fi cazut. Dar asta nu e nimic ea a mai zis ca dupa aceea a auzit si pasii lui mergand prin curte, s-a dus afara si in drum si mai incolo in drum si nimic, si i-a venit asa in minte ca el poate se dusese la un om sa munceasca si joi sa-si ia cizme, sau pantofi, si chiar joi l-au adus de la morga si ia-u lu-at cizme sau pantofi, o fata de a ei spune ca si ea a auzit pasii tatalui ei pana la 40 de zile, ruda asta a mea a murit de mult acum 15-16 ani. Iar o fata surorii bunicii mele a petrecut revelionul in casa acolo si toti stateau in camera cand usa se auzise ca se deschisese dar nu s-a deschis, si toti musafirii erau in casa, sau intr-o zi cand s-a deschis geamul l-a inchis si dupa aceea s-a deschis usa, a inchis usa si s-a deschis geamul. iar sotul ei a dormit in casa si a stins becul si s-a aprins singur bine aici cred ca era stricat becul, dar totusi?

Răspuns Câştigător
| waitingforthesunset a răspuns:

Eu sunt sigură că există fantome. Acum câţiva ani mi s-au întâmplat câteva chestii inexplicabile... am mai povestit câtorva persoane dar nu m-au crezut-poate pentru că n-au luat contact cu ele. Dacă li s-ar întâmpla lor ceva de genul i-ar pune pe gânduri...
Acum nu poţi fi sigură că tot ce pare anormal are legatură cu fantomele pentru că de multe ori suntem noi paranoici. happy

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

Hehe... ce pot spune, totul e real, care e interesat de asa ceva pot da mai multe detalii laughing
Pot face rost de informatii usor, va astept in privat.
p. s care il vad cu misto, are ignor.