In fantome nu cred, si in legatura cu extraterestri sunt sigur ca nu suntem singuri in univers.
Buna, eu nu cred in asta pentru ca in biblie nu scrie nimic de fantome si extraterestri si biblia e adv...deci nu e bine sa crezi in fenomene paranormale si in fantome, vrajitorii, sunt povesti de adormit copii, credeti in ceea ce scrie in biblie.
Imi place sa cred ca exista extraterestri.
De fantome nu stiu ce sa zic...nu cred ca pot sa cred
Stiti big bangul nu? va dati seama ca a fost doar o molecula la cat de mare este universul
Cand o sa vad o fantoma in fata mea sau un extraterestru o sa va anunt dar nu exista
Eu cred in fantome pentru ca la o scoala din orasul meu tablete cadeau si se ridicau singure
Fantome exista.Stiti voi nu va intrebati niciodata unde merg oamenii care mor? In cer nu merg pentru ca nu pot trebuie sa astepte pana la judecata. Dar va`ti intrebat atunci unde merg? nu aveti impresia ca cateodata se aude un zgomot ciudat sau ca cineva va atinge dar nu e nimeni in camera? acestea sunt fantome, fantomele celor care au decedat.Sunt si rele dar pentru ca nu au voie sa sperie oamenii sau sa le faca lucruri rele dumnezeu a hotarat ca ele sa isi alega un singur loc unde sa stea pana la judecata, interzicandule sa se arata de accea nici nu pot sa se arate.
Extraterestri...hmm.Poate da poate nu.Eu nu prea cred deoarece nu au de unde lua materiale ca sa isi construiasca naveta spatiala ptca pe marte sau alte planete nu exista fier sau alte materiale pentru o asemenea nava.In videoclipuri sunt niste lumini.Acelea sunt lumini de la un obiect care se misca noaptea sau ziua iar acel obiect e transparent. poate ca sunt poze care se par a fii extraterestri dar sunt doar niste animale scleierozate vopsite pentru a face mai multe zvonuri si minciuni.
Imi pare rau dar in extraterestrii nu cred.Doar in fantome pentru ca ele sunt sufletele oamenilor morti.
xDDDDDDD întreabă: