Sunt multe intamplari care chiar ar dovedi ca exista aceste fenomene stranii. mie nu mi s-a intamplat nimic, dar am citit intr-o carte ca "lumea nevazuta se afla in lumea vazuta"
Eu cred.Nu pot sa spun ca am avut o intamplare ci a avut prietena mea am participat s eu la ea:s nici nu vreau sa-mi amintesc
Eram la ziua prietenei mele, la o cabana din sucevita.Ne inregistram cu reportofonul ca apoi sa punem inregistrarea la telefon(cand faceam farse). Eram singure acasa.Ma rog si la un momoent dat incepeam sa facem inregistrari de genul:
,, Buna ziua dle, alungati fantome? veniti repede ca iubitului meu ii zboara capul pe aici." si cand am redat ca sa ascultam se auzea o voce subtire ce spunea:nu va bateti joc de noi, o sa va para rauu.lasati-ma sa plec.Ne-am speriat.Era o cabana inchiriata ca sa ne petrecem noi noapte acolo. Dar am zbughit-o la matusa mea(am o matusa acolo) si nu stiu ce s0a intamolat sau cine era acea voce subtire
Salut.
Da, eu cred.
Am o prietena si ii murise sora.
M-am dus cu ea pe un camp am facut spiritism si am vorbit cu ea.
Si dupa un examen am facut spiritism cu un medalion si o carte, am intrebat ce nota voi lua, s-a invartit de 9 ori si ghici cat am luat... 9!
Deci cred, dar nu te sfatuiesc sa faci pentru ca:
1. e pacat
2. daca vorbesti cu un mort il scoli de la locul lui si poate sa nu mai fie primit deci te va bantui toata viata
3.in cel mai rau caz(foarte rar)poti deveni posedat.
Sper ca te-am ajutat.
Apa plata.
Sincer eu cred. Nu mi s-a intamplat ceva de genul. In schimb am multe vise ciudate care dupa o perioada mai lunga de timp se indeplinesc. Daca vrei sa iti povestesc da mesaj privat. Kisses:*
Mie mi s-a intamplat in baie, in timp ce ma uitam in ogline, iar in spatele meu a trecut ceva ca o silueta distorsionata compusa din fum. Chestia s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Bine ca m-am mutat de acolo
Nu, sunt chestii inventate.
Daca ar fi sa aleg din toate chestiile astea, as prefera sa existe vampiri. Asta deoarece sunt un mega-extra-super fan Twilight :X
Eu nu cred in asa ceva deoarece doar Dumnezeu are puterea de a ne infricosa, astea sunt doar in imaginatia noastra, sau mai nou scoase de unii producatori de filme pentru a ne lua banii! Eu in fantome nu cred deoarece unii oameni de stiinta ar fi facut tot felul de teste, dar insa in spirite cred deoarece eu am avut o astfel de intamplare anul trecut: cand a murit bunica mea eu eram acasa cu tatal meu, iar mama era plecata cu ea la tara, urma sa ne ducem la tara pentru. ca stiam ca nu mai are mult de trait si cand sa intru in scara am intors capul si am vazut un fum alb, era chiar ea venise sa-si ia la revedere pentru. ca ma iubea foarte mult.Nu a fost doar in imaginatia mea pentru. ca eu nu aflasem ca a murit stia doar tata, si el a vazut fumul si acrezut acelasi lucru.Imi dai fundita te rog?
Nu mie; o prietena da mea ii sa intmpl intr-o seara; era in camera la ea si s-a dus pana in bucatarie cand s-a intors a gasit usa inchuiata si cheia jos ( era singura acasa) a intrat si s-a asezat in pat si adunci i-a cazut icoana jos. unei alte prietene era la masa cu familia si s-a dus in dormitor si a gasit televizorul aprins; a inchis usa si a coborat jos; dup 10 min ia sunat telu si s-a dus in dormitor si a gasit televizorul iar deschis ( si incuie usa mereu ). Funda ?