| Alexandra345vj a întrebat:

Credeti in faza cu busuiocul sub perna de boboteaza? Sunt curioasa de experientele care leati avut daca ati incercat. Eu am pus busuioc seara trecuta (5 ian) si am visat un barbat brunet cu ochi verzi pe o barca, stiu ca avea un zambet molipsitor dar nu a durat mult visul si acum nu imi amintesc fata lui prea clar. Am doar 17 deci daca ar fi nu cred ca l-as cunoaste prea curand. Nu pot sa zic ca cred 100% dar stiu multe persoane care li s-a adeverat. Nu stiu ce inseamna visul meu credeti ca e adevarat sau ca o sa cunosc pe cineva in curand?

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Poate ca e adevarat, cine stie, si daca nu iti amintesti exact fata lui macar stii ca avea ochi verzi happy Mie imi place sa cred ca sunt adevarate, dar nu stie nimeni daca sunt. Eu nu imi amintesc ce am visat.

| Biiskrem a răspuns:

Și eu am visat în noaptea asta un băiat dar fără să-mi pun buruieni sub pernă... Nu sunt superstițioasă de felul' meu și nu cred în chestii de genu'. Dar dacă spui tu că li s-a adeverit visul ăsta cunoscuților tăi, nu zic că la tine e minciună. Totuși, la 17 ani zic eu că-i prea devreme să-l cunoști pe ăla cu care o să stai toată viața, ''sortitul''.

| motan444 a răspuns (pentru Biiskrem):

Eu visez in fiecare noapte aproape cate o fata sau mai multe asta inseamna ca o sa am harem rolling on the floor

| Biiskrem a răspuns (pentru motan444):

Clar! laughing
Eu am zis numai de seara aia că na... Atât a întrebat fata și nu vă destăinui mai mult :p