Stii cum fac estea?
fara sa iti dai seama le spui tu ce au nevoie.
si dupa le e simplu ca incep sa iti zica tot lucurile alea, mai baga de la ele...niste facaturi.
singura chestie de genul asta in care cred e sa te duci la un popa si sa iti deschida cartea.
dar in cazuri grave speciale
restul...numai prostii.
Sincer, in ghicitorile astea de pe strada, care umbla dupa tine prin oras cu 'Hai sa-ti ghicesc" nu prea am incredere. Nu stiu de ce, dar chiar ma sperie . Totusi, mi se pare interesant ca a stiut anumite lucruri despre tine. Nu prea stiu ce sa zic.
Unei matusi i'a ghicit o femeie in cafea si a vazut o caprioara, si asta simbolizeaza ca sare repede peste obstacole.Sau verisoarei mele i'a ghicit o colega in cafea si i'a ghicit ca nu o sa se mai impace cu prietenul ei.Nu stiu ce sa cred, poate a fost i simpla intamplare. Dar eu una nu cred ca o sa ma duc la cineva sa'mi ghiceasca, adica mi'e prea aiurea ptc. dupa aia o sa ma tem de orice tampenie.
Parerea mea este ca ar trebui sa nu crezi in astea, si sa fi constienta ca ce va fi sa fie va fi.Crede doar in Dumnezeu, nu si in vrajitori si in toate prostiile de acest gen.Astia au fel si fel de trucuri pentru a te fraieri, si printr-un mod anume de-al lor afla de la tine anumite informatii si ei spun cam ce-ar fi pe viitor. Dar chestia asta o poate face oricine gandeste mai mult inteligent.Nu uita un lucru:voia lui Dumnezeu nu o stie nimeni! Hai, te las, sper ca ti-am fost de folos.Numai bine! AZZ
Cand eram cu prietenul meu in parc o tiganca mi-a citit si mie in palma. A aberat pe acolo ca o sa ma marit peste vreo 3 ani, ca o sa am 2 copii, ca barbatul meu o sa fie nu stiu cum si ca mi-a murit unul din parinti de curandsau urmeaza sa o facaMi se pare ca i-am dat 1 leu sau 2Oricum, prietenul meu o cunostea.era matusa la un amic de al sau si mi-a zis ca baga multe vrajeli. Apoi si-a dat si ea seama ca il cunoaste pe Zabar( prietenul meu)
Hmm, o data am vrut sa ma duc cu colegele
Dar nu m-am mai dus
Si o prietena, care a fost, i'a zis exact ce se intampla in viata ei, cum il cheama pe prieten.Si cica i'a dat iarba uscata si daca o iubea prietenul ei se facea verde x_x
nu stiu ce sa cred
Nu stiu ce sa spun.sincer eu nu cred in ghicitori de astea.si mie mia ghicit cineva in palma, dar nu era adevarat.nu ar trebui sa crezi in asa ceva cum ca ai sa mori de tanara. o tiganca care ghiceste in carti, nu inseamna ca stie totul si iti face ea viitorul.nu iti fa griji.nus adevarate.
Dap eu cred
mi-a dat o femeie in bobi de mai multe ori.si mereu s-a adeverit
acum depinde de cine iti da. trebuie sa fie cineva de incredere nu orice tiganca dupa stada...in alea nici eu nu cred.
Ghicesc in carti de tarot, Ghicit in carti, normale si cafea. Doamna Elena (Românca), inzestrata cu har, clarviziune, capacitati si perceptii extrasenzoriale, Fac previziuni, ghicesc in tarot, in carti normale si cafea, etc.+100 Lei consultatia; Bucuresti tel. O72O792463
Odata mi sa citit si mie an carti si pana acum pe jumate mi sa adeverit si chiar cred an ele