Buna, sincer citesc dar nu prea cred, dar din curiozitate mai citesc...nu cred pentru ca sunt milioane de oamnei care au aceeasi zodie ca mine, si nu cred ca la toti li se intampla acelasi lucru, normal ca din coincidenta se intampla sa zic cv adevarat dar nu mereu...
Nu cred, spun numai prostii, nimic nu e adevarat in fiecare publicatie apare altceva.
Buna! Categoric nu, pentru ca sunt nişte absurditati! Eu nu cred in asa ceva pentru ca este pacat si cu acest lucru am spus tot! Sunt nişte aberatii! Viata si misiunea omului pe pamant depinde numai de Dumnezeu. El iti da, iar tu ai liberul arbitru si ai posibilitatea sa alegi ce-ţi doresti, doar ca fiecare persoana este si va fi responsabila pentru tot ceea ce face. Asa ca este nevoie de mai multa gandire...
Cred in horoscopul general dar nu in cel zilnic care apar in ziare pentru a lua banii credulilor!
Buna
Eu il citesc zilnic
Dar sa stii ca unele dati zic adevarul
Si chiar mi se intampla ce zice in horoscop. Dar cate odata nu-i nimic adevarat
Nu cred chiar 100%. Dar ceva acolo tot cred
Citesc de multe ori.cand e o chestie buna.atunci cred.cand nu. atunci nu cred
Nu sunt cele mai mari minciuni... exista minciuni mult mai elaborate, atat de elaborate incat nici nu suspectam ca sunt minciuni. Dar da, este o porcarie dupa parerea mea.
Eu nu cred, sincer...si am auzit tot felul de vorbe cum se scrie, de fapt, horoscopul la ziar...
alle529 întreabă: