| Claudiu709 a întrebat:

Credeti in indeplinirea unor dorinte in momente cum ar fi de exemplu cand vezi o stea cazatoare? Motivati raspunsul!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Credeam in asta cand aveam 10 ani, acum chiar nu cred desi as vrea sa mai cred

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, pentru ca "stelele" nu indeplinesc dorinte, app, alea nu sunt stele, sunt meteori, meteoroizi care ard la contacul cu atmosfera. Nu exista cineva care sa se ocupe cu implinirea dorintelor tale in afara de tine.

| Claudiu709 explică (pentru Mădă0611):

Am sa iti spun o mica povestioara.
Vara trecuta eram indragostit de o fata, iar ea a plecat timp de trei saptamani in Germania cu familia.Au trecut doua saptamani iar eu nu mai puteam de dorul ei.In seara aceea am vazut o stea cazatoare (sau cum vrei tu sa ii spui) si mi-am dorit ca sa o vad, macar pentru 5 minute.
In ziua urmatoare jucam poker(cu monede de plastic) impreuna cu prietenii mei pe strada cand deodata o vad pe ea ca vine inspre noi, iar ea trebuia sa vina peste o saptamana.
Ce crezi ca reprezinta intamplarea aceasta? Eu nu o pot numi coincidenta!

| Mădă0611 a răspuns (pentru Claudiu709):

E doar coincidenta, e mai fain sa crezi ca nu, dar nu conteaza ce e fain. Si eu mi-am dorit multe cand eram mica si nu s-a indeplinit nimic. oh go on

| Victorita15 a răspuns:

Salut. Sincer, nu prea cred in asa ceva. Dupa parerea mea, sunt lucruri inventate. Dar, oricum, chiar daca nu cred, obisnuiesc sa-mi pun o dorinta cind vad prima stea pe cer sau cind stau intre 2 persoane cu acelasi nume...sau ceva de genul happy E frumos sa credem in ceva! Sau sa speram!

Întrebări similare