| Ododododo a întrebat:

Credeti in predictii, clarviziuni si asa ceva.
Nu prea cred dar unele cum sunt real?

Răspuns Câştigător
| AG a răspuns:

Am vorbit cu profa de romana despre asta. Uite cum sta treaba: unele prezicatoare, vrajitoare sau ce or fi astea sunt doar foarte bune psiholoage. Stiu sa citeasca o persoana si ii spun ce vor acea persoana sa auda. Asta e toata chestia cu clarviziunea, ele vad o persoana si le ia putin timp sa isi dea seama dupa limbajul corpului, mimica fetei etc sa isi dea seama ce ar vrea acele persoane sa auda.

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Uneori clarviziunile,previziunile,predictiile sunt reale,si se pot intampla, dar in momentu ala se poate schimba usor viitoru si ca acea clarviziune sa nu se mai intample, alteori sunt doar coicidente.Nustiu daca ti s-a intamplat sa visezi ceva si sa se intample acel lucru,sa vezi o persoana in vis fara sa o cunosti si urmatoarea zi sa o vezi pe strada, asta ar vi ca o clarviziune, previziune.Deobicei tot ce ti se da in fata,tot ce ti se da in visuri este o clarviziune asupra ce urmeaza sa se intample, dar trebuie sa stii sa decodifici fiecare lucru, deoarece nu este fix asa cum pare ci mult mai diferit.

| iiGabytsa a răspuns:

Eu nu cred, iti dau si un exemplu; o vecina de-a mea a crezut in chestii de-astea si a innebunit.nici nu o mai lasa fata si sotul dansei sa iasa din casa...

| aliceinchains a răspuns:

Nici eu nu cred. O pisica neagra nu iti influenteaza viata...si nici horoscopul...dar stii cum e, se spun atatea, incat pana la urma unele se nimeresc.