Nu as vrea sa contrazic pe cineva insa eu sunt de parerea ca nu exista prieteni adevarati, din propria-mi experienta. Cel mai bine ar fi sa nu ai incredere in nimeni, numai in parinti, deoarece ei sunt singurii care nu iti vor dori nimic rau si nu te vor face sa suferi. Plus la asta, zimbeshte la toti, askultai pe toti insa fa ca tine, iar daca ai ceva pe sufletzel si nu ai dori sa ii spui mamei tale, un bun sfat(de care si eu tin cont) ar fi sa stai intr-o camera singura si sa spui totul cu voce tare insa sa nu auda cineva pentru ca ar sp ca estinebuna ... Inca ceva, NU CERSHI PRIETENIA SHI IUBIREA NIMANUI! Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta!
Suflet, mai putin timp, intotdeauna.Sa te legi sentimental de cineva poate fi o investitie foarte proasta in timp.Foarte,foarte proasta. Oamenii mai au capacitatea sa fie loiali.Si-au pierdut-o de mult
Cei care acorda a doua sansa sunt oameni care inca mai cred in puritatea sufletului aproapelui.In termeni normali, oameni naivi
Nu te lega. Poti sa iti faci prieteni si fara sa te legi de ei.Sau mai rau sa ii legi pe ei de tineOamenii pleaca din viata ta si vin altii. E un du-te-vino continuu.Asta e si magia vietii
Eu am o prietena care s-a mutat din scoala in clasa a 3 a dar tot tinem legatura pe mess chiar daca au trecut cativa ani buni de atunci. Poate a fost prea fricoasa, speriata de nou, rusinata sa iti spuna ea. Orice s-ar intampla nu mai vorbi prosti de genul :este prietenia adevarata existenta? Nu iti suspecta prietena de suflet niciodata si nu compara prezentul cu trecutul. Nu pune prea multe intrebari despre noua ei viata.Intrebari mai multe cer mai multe raspunsuri.Multe raspunsuri cer o despartire.
"prietenii de ieri, azi sunt doar simple cunostinte"
bine zice vorba asta.nu stiu ce sa zic, o prietenie adevarata se bazeaza pe incredere reciproca, rezista in timp si nu conteaza distanta
faptul ca ea nu ti-a zis ca se muta ci a lasat pe altcineva sa o faca, arata ca nu ii pasa prea mult de tine
alege-ti cu grija prietenii, nu iti lasa sufletul in mana oricui