| Danielita a întrebat:

Credeti in prietenie adevarata? Eu da pentru ca am o prietena care chiar imi este mereu alaturi si este singura care ma poate calma cand sunt trista si plang

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna! N-as prea zice, mai sunt si unele prietene care fac si ele pe cele mai bune, dar in realitate n-ar fi in stare sa faca ce ar face un prieten adevarat. Un prieten adevarat, ar fi capabil sa-si dea viata pentru tine, crezi ca prietena ta ar face asa ceva? HAi sa fim seriosi, fiecare prieten [aproape dar majoritatea] cand te vad ca plangi incearca sa te consoleze, si in cele mai multe cazuri reusesc. Iti zic din propria experienta, cand la mine in clasa eu sau o colega/un coleg plange majoritatea [in general fete] se strang in jurul lui/ei pentru a-l consola/a-o consola. Deci, ce ne-ai zis tu... nu prea sunt semnele unei prietenii adevarate.
Nu exista prieteni adevarati din pacate!

| Candice a răspuns:

Da normal ca exista. Ce ne-am face daca nu am avea pe cineva in spatele nostru care ne tine sa nu cadem? Tinand cont ca in zilele de azi majoritatea sunt egoisti, ma simt norocoasa ca am o prietena care mi-e ca o sora

| DozeCuVisse a răspuns:

Nu eu Nu cred, iti si explic dc.Iti dau un exempu :EU!
eu cu o fata ne cunoastem de 13-14 ani si eram de nedespartit ea dormea la mine eu la ea ne consolam una pe alta si imparteam totul earm ca doua surori [MAI MULT], dar acum nici nu ne mai salutam, suntem ca 2 necunoscute.Si eu si ea am suferit meult pentru ca sa tterminat asa prietenia noastra. Iti dau un sfat : potii so consideri cea mai buna pr a ta dar eu zic sa nu-i zici toate secretele despre tine pentru ca intr-o buna zii va veti certa la fel ca mine si pr mea si ea o sa te barfeasca. fUNDA daca Vreiibig grin

| anitza2000 a răspuns:

Eu chiar cred ca in prietenie adevarata...eu fac parte din aceste specimenebig grin