Poti sa iti testezi prieteniile prin a retrage lucrurile ce pot fi de interes prietenilor. si daca se retrag si ei din viata ta atunci e interes. daca nu. e prietenie.
Pana la urma suntem doar niste animale lacome ce vor sa supravetuiasca, daca cunosc pe cineva poate sa ma apere si devin mai puternic, scad sansele de a muri in lupte ( asta se intampla inainte ca omul sa evolueze ). In zilele noastre nu mai sunt lupte pentru siguranta, dar creierul nostru nu intelege asta, in plus, omenirea a evoluat doar datorita ajutorului reciproc. Pe scurt, prietenie= ne ajutam sa traim si sa nu murim singuri
Cred în prietenie, bff și chestii de genu, dar cred că toate se sfârșesc la un moment dat.
Ştiu sigur că există. De obicei persoanele care devin prieteni adevăraţi au trecut la un momentdat în viaţă prin circumstanţe asemănătoare, de aici şi legătura atât de puternică.
Sincer, eu nu cred în prietenie. E doar nevoia omului de a fi aproape de cineva, de a se simți în siguranță sau de a socializa pentru a evita plictiseala. Ei bine, asta-i părerea mea...nu știu ce cred alții.
Nu toata lumea e prietena din interes. Prietenia inseamna timp, viata, emotii impartasite, momente, ajutor, sprijin, sinceritate, sfaturi... Trebuie sa iti dai seama cine iti e prieten sau nu, si sa te feresti de oamenii rai, altfel vei avea numai de suferit.
VulpeaDinUmbra întreabă: