| Cristina_3547 a întrebat:

Credeti in prietenie dintre baieti si fete?
Am citit o data ca exista doar pentru ca unul dintre cei doi tine la celalat, in secret.
Eu credeam ca exista.Pana mi-am dat seama ca imi place de EL.Asta dupa vreo 2 ani de "prietenie".
Ne povestim absolut totul(sau cel putin eu fac asta si sunt chiar sigura ca si el), vorbim ore intregi pe mess...prietenii in comun ne iau peste picior spunandu.ne ca ne iubim...etc, la care el raspundea mai mereu "TACI! "

In ciuda faptelor, singuri am stat de putine ori. O data, profitand ca nu era nimeni, din vorba in vorba, m-am pus intr-o pizitie " sexy " (:p) ca sa vad ce face, la care el mi-a zi sa mergem cu gasca ...sau ceva de genu.broken heart
Deci pot sa zic ca m-am pus pe tava si el n-a facut nimic...

De multe ori a facut si mi-a zis lucruri care dadeau de inteles ca pentru el sunt " speciala". Prietena mea este de acord cu asta, in plus, din punctul ei de vedere, crede ca atunci cand o sa vrea o relatie serioasa o sa vina la mine.
Chiar nnu stiu ce sa cred, ce sa fac, imi fac multe iluzii din ceva ceea ce stiu ca e imposibil.Si nu imi spune ti sa il trebuie ce simte pentru mine...nulaughing
pentru ca din cauza asta relatia noastra de prietenie s-ar schimba din start...si nu se stie daca am ajunge la ceva mai mult.
Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa fortezi limitele.Cand un baiat (hai sa-i zic mai inteligent ca Fernando) iti da semne ca te place, are grija sa actioneze in masura. Te-ai pus intr-o situatie penibila singura si el a inteles clar mesajul si a ales metoda clasica a indepartariiwinking

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Idem @JustMe. Incearca sa-l faci gelos si vezi, daca are vreun efect asupra lui sau nu. Daca nu, inseamna ca sau isi ascunde foarde bine sentimentele, sau tine la tine doar ca la o prietena/amica si atat. Succes!

| Delire a răspuns:

Daca te place sau nu, asta o poti sti doar tu! incearca sa*l urmaresti, sa vezi cum se comporta in preajma ta si cu celelalte fete, fa diferenta! si daca cu tine e mai atent, mai dragut mai intelegator atunci da, s*ar putea sa te placa! si poate ca si el tine la tine, cine stie?! de ex: spune'i ca iti place de cineva, de un baiat! si ca ai vrea sa fii cu el, atunci uita'te la cum te priveste si ce face, sau zice! atunci vei fi sigurawinking alta solutie nu e! daca tu spui ca te intrebat nu poti! bye succes:*