| Cristina_3547 a întrebat:

Credeti in prietenie dintre baieti si fete?

Am citit o data ca exista doar pentru ca unul dintre cei doi tine la celalat, in secret.

Eu credeam ca exista.Pana mi-am dat seama ca imi place de EL.Asta dupa vreo 2 ani de "prietenie".

Ne povestim absolut totul(sau cel putin eu fac asta si sunt chiar sigura ca si el), vorbim ore intregi pe mess...prietenii in comun ne iau peste picior spunandu.ne ca ne iubim...etc, la care el raspundea mai mereu "TACI! "

In ciuda faptelor, singuri am stat de putine ori. O data, profitand ca nu era nimeni, din vorba in vorba, m-am pus intr-o pizitie " sexy " (:p) ca sa vad ce face, la care el mi-a zi sa mergem cu gasca ...sau ceva de genu.

Deci pot sa zic ca m-am pus pe tava si el n-a facut nimic...

De multe ori a facut si mi-a zis lucruri care dadeau de inteles ca pentru el sunt " speciala". Prietena mea este de acord cu asta, in plus, din punctul ei de vedere, crede ca atunci cand o sa vrea o relatie serioasa o sa vina la mine.

Chiar nnu stiu ce sa cred, ce sa fac, imi fac multe iluzii din ceva ceea ce stiu ca e imposibil.Si nu imi spune ti sa il trebuie ce simte pentru mine...nu

pentru ca din cauza asta relatia noastra de prietenie s-ar schimba din start...si nu se stie daca am ajunge la ceva mai mult.

Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| ARSSS a răspuns:

E foarte interesant, dar ce-i sigur este, ca daca isi va gasi o prietena, vei suferii multhee hee.
Dupa parerea mea, sunt 2 posibiliati: 1.Incerci sa ramaneti cat mai mult singuri seara, dar sa nu se observe acest lucru, si dupa cateva seri, mai faci "o pozitie sexy"(ca sa fol exprimarea tahee hee ), si vezi ce face atunci... poate nu face nimic pentru ca e timid, desii ar dorii sa faca big grin

2.Esti o perioada de timp indiferenta cu el, si asa poate isi da seama ca te place devenind un pic agitat si gelos, si cand "va impacati" nu o sa vrea sa te mai piarda
Sper ca ti-am fost de folos, sa ne zici cum a continuat povestea ca-i interesant laughing

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am crezut. de muult. dar am crezut singur. ea avea alte asteptari.nu mi-a spus fiindca tinea mult la prietenia noastra.eu o iubeam. dar tineam la prietenia noastra.si uiteasa s-a risipit o mare dragoste.pacat.

| emmemma96 a răspuns:

Lasa'l asa cum este. Am patit-o si eu si l'am presat si din pacate acum e suparat pe mine de 3 saptamani si nici salut nu imi mai zice...Lasa totul asa cum este caci va veni singur la tine happy

| bumbam a răspuns:

Sunt de aceeasi parere si nu adica in unele cazuri este cum zici tu deoarece se formeaza o legatura intre cei doi depinde o legatura prin care incep sa se placa/iubeasca sau pur si simplu ca 2 tovarati/amici mie mi s.au intalmplat ambele cazuri sincer cu una dintre fete chiar nu ar fi mers si tinem unu la celalalt mult dar prieteneste:p