E foarte interesant, dar ce-i sigur este, ca daca isi va gasi o prietena, vei suferii mult.
Dupa parerea mea, sunt 2 posibiliati: 1.Incerci sa ramaneti cat mai mult singuri seara, dar sa nu se observe acest lucru, si dupa cateva seri, mai faci "o pozitie sexy"(ca sa fol exprimarea ta ), si vezi ce face atunci... poate nu face nimic pentru ca e timid, desii ar dorii sa faca
2.Esti o perioada de timp indiferenta cu el, si asa poate isi da seama ca te place devenind un pic agitat si gelos, si cand "va impacati" nu o sa vrea sa te mai piarda
Sper ca ti-am fost de folos, sa ne zici cum a continuat povestea ca-i interesant
Lasa'l asa cum este. Am patit-o si eu si l'am presat si din pacate acum e suparat pe mine de 3 saptamani si nici salut nu imi mai zice...Lasa totul asa cum este caci va veni singur la tine
Sunt de aceeasi parere si nu adica in unele cazuri este cum zici tu deoarece se formeaza o legatura intre cei doi depinde o legatura prin care incep sa se placa/iubeasca sau pur si simplu ca 2 tovarati/amici mie mi s.au intalmplat ambele cazuri sincer cu una dintre fete chiar nu ar fi mers si tinem unu la celalalt mult dar prieteneste:p
Penaaaa1 întreabă: