| heise a întrebat:

Credeti in prietenii adevarati?

ps. nu accept chestia aia cu zoom cu care multi se fac de ras, dau funda si vot raspunsurilor care sunt bine calculate si nu doar doua vorbe agatate-n cui.

Răspuns Câştigător
| Lluvia a răspuns:

Posibil sa mai existe pe undeva rataciti dar sincer eu nu mai cred in asa ceva.
Daca exista sunt niste fenomene rare.
Eu nu mai cred in nimeni acum. Cea mai buna prietena a mea este mama in rest nu pentru avea incredere in nimeni. M-am convins de asta de multe ori. E bine sa nu iti spui secretele tuturor si lucrurile cu adevarat importante pentru tine mai bine le pastrezi doar pentru tine.
Nu cred ca vrei sa fii dezamagita dupa.
Asta e parerea mea happy!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai ceva incredere e dar nu e 100% garantata.

| RoxAnana a răspuns:

Am crezut...acum foarte greu

| anDa a răspuns:

La o adica nu exista prieteni adevarati ci doar simpli amici. Mintea umana nu este capabila sa conceapa si intersul fata de alta persoana pana la capat ci doar de fatada. Pana si cel mai bun prieten din lume are un interes ascuns.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Prietenii adevăraţi sunt lângă tine oricând ai nevoie de ei/Te poţi baza pe sprijinul lor/Adevăraşii prieteni sunt lângă tine fără prejudecăţi/Eu pentru prietena mea am renunţat la băiatul pe care îl iubeam/Şi acum nici măcar nu îmi vorbeşte/Mă tratează cu indiferenţă/Adevăraţii prieteni te recunosc pentru ceea ce eşti şi nu pentru ceea ce ai

| remusbb a răspuns:

Nu exista prieten adevarat in afara de mama tata frati surori
prietenii sunt doar anumite cunostinte
daca ii spui un secret unui prieten si alt om vrea sa afle
si vrea sa plateasca suma de bani prietenului tau
acesta probabil v-a accepta
big grin

| bump a răspuns:

Prietenii adevarati... da, se mai gasesc, dar mai rar. un prieten adevarat este acela care stie sa te asculte, care stie sa treaca peste unele defecte de-ale tale, si care, indiferent de ceea ce ti se intampla sta aproape de tine.intrebarea ta e buna, si eu ii caut de mult raspunsul.deci da, prietenii adevarati inca mai exista, dar e foarte greu sa-i gasesti, si nu uita, daca tu nu esti un prieten adevarat, nici el nu iti va fi. sper ca te-am ajutat

| F. a răspuns:

Da, eu cred in prieteni adevarati pentru ca am asa ceva.
Noi am fost o gasca mare de prietene, dar cu timpul mi am dat seama ca unele erau doar simple amice de distractie si nu erau de incredere si o alta fata pe care eu am considerat o multi ani cea mai buna prietena a mea mi a aratat ca este de fapt cea mai rea persoana pe care o cunosc.straight face
Insa slava domnului am o prietena adevarata care mi a fost alaturi si inainte si intotdeauna si ne ajutam reciprochappy ei ii pot spune toate secretele mele si invers asta pentru ca avem incredere una in cealalta si ii multumesc pentru ca exista.
De asemenea am si un prieten baiat, un coleg care imi este mereu alaturi si imi da sfaturi

Prietenii adevarati exista cu siguranta trebuie doar sa stii sa ii cauti si in primul rand daca vrei ca cineva sa iti fie prieten adevarat trebuie sa dovedesti ca si tu ii esti lui si ca meriti happy
Caci exista persoane care spun "aa nu exista prieteni adevarati." dar nici ei nu se omoara sa se gandeasca si la altii
Atunci cand vei avea prieteni pe care sa ii iubesti la fel de mult ca si pe tine si sa le doresti numai binele poti spune ca ti ai gasit prietenii adevarati.

Iti doresc si tie asta pentru ca este cel mai frumos sentiment. Papa :*

| heise explică:

Eu n-am nevoie de ajutor, era doar o intrebare, "agitatia" din jurul meu m-a dat peste cap si vroiam sa aflu parerea si celoralalti. Azi o sa dau si medalia dar nu pot alege dintre sqqmpikka si ultimele doua persoane ce au raspuns. Sper sa nu se supere nimeni daca nu am ales bine persoana, dar sunt nehotarata ca sunt destul de multe raspunsuri bune. La restul' o sa le dau voturi inteligente si folositoare doar pentru ca si-au facut timp sa treaca pe aici. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! Aveam o prietena cu care in ultimul timp ma certam mai mereu. Imi spunea ca sunt cea mai buna prietena a ei... dar cand iesea in oras, pe mine nica macar nu ma invita. M-am certat cu ea pe tema asta mult timp pana cand firul s-a rupt de tot. Acum am o prietena foarte buna...este si colega mea de banca si cu ea ma inteleg foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu sunt de acord cu multi de aici nu sunt multi prieteni adevarati insa acestia chiar exista credemapoate ca nu credeti in asa ceva deoarece ati fost dezamagite de vreun prieten foarte drag in care aveati incredere si eu am patit asa insa dupa ce am cunoscuta pe prietena mea de acum chiar cred in prietenia adevarata credeti-ma sunt si persoane bune in aceasta lume nu numai rele, in ea pot avea mereu in credere si ea in mine pana acum neam spus totul si niciuna dintre noi nu a spus nimic si and ne-am certat a fost groznic chia am plans una pentru cealalta si pot spune ca o consider sora mea.
Este adevarat ca sunt putini prieteni adevarati si cei mai multi prieteni ascund ceva mereu sau sunt falsi insa acestia exista. e doar parerea mea fara suparare