Nu stiu...nu cred, dar mi-ar placea foarte mult sa cred.Asta imi aminteste de un episod din Viata cu Louie cand i-a murit bunica si cineva i-a spus ca aceasta s-a reincarnat, dar nu i-a zis in ce.Si Louie o cauta pe bunica lui prin stupuri, prin musuroaie, persoana aceea spunandu-i ca draga fiinta pierduta poate fi orice acum.
Daca ar fi sa ma reincarnez, probabil as opta pentru o persoana la fel de simpla ca mine...intr-un om obisnuit, dar care sa stie cand sa se distreze si cand sa fie serioasa.
Stii, toata chestia asta cu renincarnarea, este invaluita intr-o unda de mister. nu stiu ce sa cred. dar daca chiar ar fi adevarat, eu cred ca daca as putea alege in ce ma voi reincarna as alege intr-o persoana care sa aiba acelasi vis ca al meu, in caz ca visul meu nu se va indeplini in acesta viata...adc, intr-un fel, as alege sa fiu tot eu, pentru ca fiecare persoana are idealuri si visuri diferite, iar acest lucru este ceea ce ne defineste ca persoane si fiinte umane. deci, m-as reincarna in visul meu de capatai.
Eu mas reincarna in obama(chiar daca sunt fata) are o gramada de bani si pe deasupra mai e si americam
Eu as vrea in o mama cu multi copiii, eu si sotul in aceasta viata nu avem copii, dar pana la urma sper sa-i avem, dar in caz ca nu ii vom avea, vreau ca in alta lume sa fiu mama de multi copii.Bafta.