| Deea18 a întrebat:

Credeti in relatiile la distanta? Cum credeti ca se poate pastra o astfel de relatie?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Relatiile la distanta pot rezista numai in anumite conditi.care ar fi acestea?
in primul rand gelozia nu are e cauta intr-o astfel de relatie.multe dintre aceste relatii se destrama pentru ca partenerii nu au incredere unu in celalat si sunt prea gelosi. daca esti genul de fata posesiva si geloasa nu merita sa te implici intr-o astfel de relatie pentru ca o sa iti faci foarte mult rau atat tie, cat si partenerului.
in al doilea rand e nevoie de timp. daca cei doi sunt niste persoane foarte ocupate care nu au pic de timp liber relatia nu va merge.de ce? pentru ca de fiecare data unu dintre cei doi va trebui sa mearga in vizita la celalat si daca nici unu dintre ei nu are timp sa faca asta o sa apara o gramada de probleme si certuri.
in al treilea rand trebuie sa fi constient de faptul ca la un moment dat careva dintre cei doi va trebui sa renunte la tot si sa se mute la celalt.nu poti avea o relatie la distanta la nesfarsit.multe relatii se termian tohmai din aceasta cauza: nici unu dintre cei doi nu e dispus sa renunte si mearga la celalat.
relatiile la distanta au un farmec aparte si pot fi niste relatii foarte frumoase.
ca sa mentii o astfel de relatie ai nevoie de rabdare, se fota pentru al mentine pe celalat langa, pentru a lupta pentru el tine si trebuie sa ai foarte multa incredere in cel de langa tine.
da! cred ca o astfel de relatie se poate pastra daca indeplinesti conditiile de mai sus.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sincer, nu mai cred in nimic ce nu e prezent intr-un fel sau altul langa minewinking

| anad a răspuns:

Exista asfel de relatii care merg si relatii care nu merg. Oamenii sunt diferiti si reactiile lor sunt diferite, influentele au si ele aportul lor si nu sunt de neglijat nici tentatiile. Cat timp exista dragoste, sansele ca lucrurile sa fie OK sunt mari. Totul se bazeaza pe incredere.

| Nirvana a răspuns:

Nu cred in relatiile de la distanta. Cel putin nu pentru o relatie indelungata. Nu merge sa dovedesti iubire prin telefon si internet. Si oricata incredere ai avea in persoana iubita tot esti sceptica cu privire la fidelitatea ei, din moment ce nu e in ochii tai sa o vezi. happy

| ambutisare a răspuns:

Am un amic care are o asemenea relatie de un an si merge treaba. Daca exista sentimente din partea amandurora, incredere si vointa se poate.

| laurik_5214 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa aveti incredere unul in celalat depinde de cand sunteti impreuna sau daca v-ati vazut vreo data conteaza ft mult

| Havin a răspuns:

Nu credlaughing! Eu am incercat una si nu prea a mers datorita problemelor din familie.Dar...asta depinde si de persoanele care formeaza relatia asta si cata incredere au unul in celalalt.