| passion a întrebat:

Credeti in superstitii?

cum ar fi... a picat o stea imi pun dorinta...

sau... Daca bratara de la mana sau cureaua ceasului iti provoaca jena sau disconfort, inseamna ca iubitul se gandeste la tine.

sau multe altete?big grin...asa curiozitate...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca orice gand este o dorinta e bine sa gandesti numai pozitiv.fiindca daca tu crezi ca se va intampla ceia ce gandesi se va intampla.asa ca nu steaua iti indeplineste dorinta ci credinta in puterea gandului tau sau dorintei tale.

14 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu.Nu cred deloc, cel mult le pot trata ca pe un amuzament.

| marsy a răspuns:

Eu cred.

| DoomNEzeu a răspuns:

Eu incerc sa nu cred, dar cand imi trece o pisica neagra prin fata, ma cam inspaimanta big grin

HepHap
| HepHap a răspuns:

Da, eu cred in cateva. Cum ar fi: e ghinion sa te intorci acasa la iubita ta, mirosind a parfum de femeie sau cu urme de ruj pe gat.

| Gabry a răspuns:

Nu cred, sunt doar simple superstitii!

| tremuriciiuliana a răspuns:

Sincer eu nu cred in asa ceva dar uneori se adevereste cum ar fi martea sa nu pleci la drum ca-ti merge prost, dar nici odata nu poti sti ceti rezerva viitoru insa nu cred ca, cand te mariti sa ai grija sa nu calce persoana de langa pe picior

| YepIsSuspended a răspuns:

Buna

Cand aream mai mica mi-am pus o dorinta sa am un camion de inghetata si nu s-a indeplinitsad
Asa ca nu mai cred;;devil)

| cristina_4037 a răspuns:

Da, in unele cred, desi partea cu steaua cazatoare, se mai spune ceva atunci cand vezi o stea picand... dar, nu cu pisica neagra nu am nimic.
In schimb faza cu intorsul din drum incerc sa nu mi se intample prea des. La fel sa nu incepi un lucru martea sau duminica, pentru ca nu o sa iasa bine.
Nu stiam faza cu bratara tongue... poate asa o fi, ma cam jena ceasul acum 1 luna, si... dupa aia laughing... s-a intamplat ceva bun...cine stie big grin

| annda a răspuns:

Si daca te jeneaza chiloti te inseala? laughing)

| alexdad16 a răspuns:

Nu cred in asa ceva...

| passion explică:

Si eu cred in unele.aia k daca te intorc din drum o sati mearga prosta...[cred ca mi s-a intamplat de cateva ori.]...big grin

| passion explică:

Ha ha ha...era un exemplu... dar daca nai cu cine vb...oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred,
tu crezi?/

Răspuns utilizator avertizat