Eu incerc sa nu cred, dar cand imi trece o pisica neagra prin fata, ma cam inspaimanta
Da, eu cred in cateva. Cum ar fi: e ghinion sa te intorci acasa la iubita ta, mirosind a parfum de femeie sau cu urme de ruj pe gat.
Sincer eu nu cred in asa ceva dar uneori se adevereste cum ar fi martea sa nu pleci la drum ca-ti merge prost, dar nici odata nu poti sti ceti rezerva viitoru insa nu cred ca, cand te mariti sa ai grija sa nu calce persoana de langa pe picior
Buna
Cand aream mai mica mi-am pus o dorinta sa am un camion de inghetata si nu s-a indeplinit
Asa ca nu mai cred;;)
Da, in unele cred, desi partea cu steaua cazatoare, se mai spune ceva atunci cand vezi o stea picand... dar, nu cu pisica neagra nu am nimic.
In schimb faza cu intorsul din drum incerc sa nu mi se intample prea des. La fel sa nu incepi un lucru martea sau duminica, pentru ca nu o sa iasa bine.
Nu stiam faza cu bratara ... poate asa o fi, ma cam jena ceasul acum 1 luna, si... dupa aia
... s-a intamplat ceva bun...cine stie
Si eu cred in unele.aia k daca te intorc din drum o sati mearga prosta...[cred ca mi s-a intamplat de cateva ori.]...