anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in superstitii?(ex."Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi", daca spargi o oglinda o sa ai 7 ani ghinion.etc) Daca DA/NU va rog argumentati happy

11 răspunsuri:
| Яùxsi a răspuns:

Eu una nu cred. E plina lumea de superstitii...

lolita
| lolita a răspuns:

Eu nu sunt superstitioasa, stiu ca nu are cum sa ma afceteze personal niste lucruri care nu au nici o legatura cu mine. cum zic si vrajitoarele : "daca nu crezi nu se lipesc farmecele de tine", pai bineanteles ca nu se lipesc, daca as crede asa ceva as fi obsedada ca ma urmareste raul si la orice pas as avea impresia ca tot ce mi se intampla este un belstem sau mai stiu eu ce tampenie.

| Love4ever.EU a răspuns:

Nu cred.mai ales in cea cu ochii verzi! Persoanele cu ochii verzi sunt foarte sincere, chiar f.sincere!

| Amrita a răspuns:

De acord cu Alexandra Dana. Am ochii verzi si nu cred nimic din ce se speculeaza. Imi place sa cred unele chestii, dar doar de dragul de crede blushing...

| rsn13 a răspuns:

In nici un caz, sunt inventii ale oamenilor din vechime care au inceput de la coincidente.

| Vizitiul a răspuns:

Categoric, nu! Superstitiile sunt chestii care nu au nici o tangenta cu realitatea, sunt niste aberatii care se desfasoara numai in mintea oamenilor.

| iuliancico a răspuns:

Eu am ochii verzi, asa ca, orice ti-as spune...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred asa mult in superstitii-deoarece ele nu st adv-ele st doar inventii ale oamenilor din popor-in orice caz-am vazut un referat in care arata ca oamenii din Anglia-mai mult de 34% cred in din astea-eu una nu cred-de ex eu m-am intors sa-mi iau ceva-si nu am vut ghinion

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred in superstitii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU cred sunt niste prostii. mie mi s-a spar oglinda de la sifonier cand m-am mutat si nu am avut chinion. e o prostie, sau cele care zic sa nu faci aia si aia ca tragi a rau. e o aiureala, deca nu crezi ca tragi a rau atunici nici nu o sa tragi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred doar in aceea cu ochi ex: ochi verzi niciodata sa nu-i crezi. ochi albastri ca fundul marii te imbata ca si vinul. ochi caprui fura inima oricui mie mereu mi-au placut fetele cu ochi caprui laughing si eu am ochi verzi si pot iesi din orice situatie mintind orice as zice sunt crezut as putea minti oricand si nimeni de pe planeta n-ar sti laughing