Nu cred in asa ceva si am vazut doar in filme. Dar adevaratii vampiri sunt liliecii vampiri care nu sug sangele oamenilor, asa cum se spune, ci a vitelor si cailor si sunt perfect inofensivi pentru oameni
Nu există vampiri.
Aş vrea să văd unul, totuşi.
Singurul pe care l-am văzut (mă rog, nu faţă în faţă), e tipul ăsta care se crede vampir: http://www.youtube.com/watch?v=hxlQiIpuBxA
Bineînţeles, e doar un om dus cu pluta :D
Nu stiu ce sa zic, legendele spun ca au existat candva demult, sincer as vrea sa vad
Poate candva au existat dar acum nu cred ca mai exista si nici nu cred in ei...
Salut.
Nu, nu cred, nu am vazut si nu as vrea.
In schimb cred in spirite.
Sper ca te-am ajutat.
Apa plata.
Eu incerc sa aflu de fapt daca exista sau nu. Am vazut multe filme si acum citesc o carte care arata ca totusi ar exista vampiri dar in nici un caz in Romania.
Vampirii, sau hotii de energie exista, dar nu in formatul colti si look de te da pe spate, ci ei sunt de fapt cei ce deoache, adica atunci cad se mira de parul tau, ochii, mainile, corpul etc. intr-un mod pozitiv sau negativ, iar tie ti se face rau dupa jumatate de ora, sau incepe sa te doara capul. Deochiul e o chestie destul de serioasa, pentru ca daca dormi cu el ai putea sa mori, asta daca esti o persoana cu o imunitate slaba. Te poti descanta daca spui o rugaciune.
IUBESC filmele cu vampiri [Twilight, de ex], insa nu cred ca ar exista in realitate vampiri. Dar... mi-ar placea
As vrea sa existe vampiri... dar din pacate nu cred ca sunt, ink n-am vazut pe nici unu
Am citit romanele lui anne rice, o scriitoare cu multe carti in care se descriau vampiri si intr-adevar te tineau in suspans
Dar e doar fictiune!
iti recomand sa citeste romanele lui anne rice
Eu nu cred in vampiri. vampirii st doar un mit! Ma rog fiecare crede ce vrea si este normal!
Eu cred in vampiri, dar nu in cei din filme, cu colti si care sug sangele. Cred in vampiri energetici, adica care iti iau energia. Si da, am intalnit, cred ca aproape fiecare dintre noi a intalnit.
P. S: daca nu ai auzit de vampiri energetici, da un sărci pe goagăl
Poate multi o sa ma considere nebuna, dar DA, cred in existenta vampirilor.Un vampir nu e DELOC ca faimosul Dracula, sau ca Edward Cullen ori vampirii din Twilight.
Ideea e ca da, exista, dar niciodata nu se vor dezvalui lumii, pentru ca asta i-ar pune in primejdie.Si mai sunt foarte putini oameni care au cunoscut un vampir si nu au murit dupa 5 minute, 5 ore, 5 saptamani sau 5 luni.
Si da, as vrea sa vad un vampir, daca as avea garantia ca acesta nu m-ar ucide. Daca mai vrei sa vorbim despre vampiri si alte chestii gen fantome etc, doar ia id-ul meu de pe pagina de profil.
P.S.:nu glumesc cu ceea ce am spus.Believe it or not.BYE!
Imi place ca spui ce crezi de fapt fara sa te intereseze ce cred ceilalti despre tine si sa stii ca nu esti singura care crede in vampiri adica in cei adevarati nu in cei "vegetarieni" (Twilight ) si eu cred in existenta lor si nu numai cred si in toate celelate creaturi pe care le-ai enumerat mai sus.
Eu cred ca ei chiar exista, adică termenul de" vampir" nu a apărut pur și simplu, au existat dovezi care sa clarifice asta și mai ales sute de filme despre ei.
Exista mai multe feluri de vampiri, însă cei care sug sângele sunt reali!
Nu cred ca exista, am vazut intr-o seara pe discovery cica un vampir . Dar neah. Mai mult fantomele exista =]] Sau
Sa stii ca nu sunt genul sa imi bat joc.iti spun ca eu cred ca nu exista...sau cel putin pana acum...
Nu cred ca sunt dar as vrea sa fiu unul din ei, deoarece imi adu aminte ca imi spuneau batrani ca ar fi pe la miercurea ciuc
26Mihai întreabă: