Daca urmaresti postul de televiziune Zone reality, incearca sa vizionezi emisiunea realizata cu medium-ul John Edward. Este foarte convingatoare. Intr-una din sedinte a raspuns la o intrebare pusa din public, similara cu intrebarea ta. Si a raspuns ca el vede spiritele astfel: cat timp ele se afla in trup, se aseamana cu un pahar plin cu apa; cand apa se evapora, nu se mai afla in pahar, el ramane gol, dar apa, undeva in atmosfera exista. Te sfatuiesc sa o urmaresti, este foarte interesanta. Crede-ma, convinge...
@deleuandrei: Eu am postat aceasta intrebare ca sa aflu parerea voastra, nu pentru ca nu as avea propria mea versiune.
Nu stiu unde ar pute-a merge, d-zeu la facut pe om din tarina pimintului, asa ca din punctul meu d evedere nu cred ca merge nicaieri, fi sigura ca nu se duce nicaieri
Eu cred ca vom trece intr-o noua stare de existenta, al carei fir nu ne este accesibil dinainte. O sa ne odihnim, o sa uitam de grijile din viata, o sa veghem asupra celor dragi, vom merge fie in rai fie in iad, dupa cum am trait aici pe pamant.Eu cred ca intr-adevar vom trece in starea de spirit, suflet cum zice Biserica Ortodoxa.Depinde ce fel de om ai fost. Dumnezeu exista, diavolul exista. binele si raul au existat de la inceput...
Acest lucru e peste masura noastra...sa ajungem la niste concluzii... da stiu un citat fain..."daca nu exista D-zeu si crezi in El nu pierzi nimic, dar daca exista D-zeu si nu crezi in El pierzi totul"...deci...eu una cred...asta e parerea...mea
anonim_4396 întreabă:
AlExAlExAnDrU întreabă: