De cand cu vacanta asta imi visez numai colegii de clasa si profesorii chiar si gardianul scolii!
ieri am visat-o pe profesoara mea de romana! si ghiciti ce facea ?
-...
ne dadea test
xoxo, mary
Visele tin de subconstient si cam atat. De crezut in vise nu cred, pentru ca decat sa stau si sa cred in ceva care putin probabil se va realiza, mai bine actionez eu singura si voi fi sigura ca visul devine realitate
Visele sunt dorinte ale subconstientului, dar si temeri... dar nu intotdeauna ceea ce visezi este asa, pentru ca mintea ta poate invalui intr-o imagine cu totul altceva.
dar de obicei cand visezi un fost iubit, e semn ca nu esti multumita de o relatie actuala, din cate am auzit.
Da! Mi s-a intamplat su mie.sa visez o persoana la care tineam...In vise imi cerea sa ne impacam...Si asa si e acum, deci...da...cred.
Da ma:X se vede ca`l iubesti!
Eu patesc des asa...si ma trezesc plangand stiin ca nu e langa mine
Probabil cand adormi, te gandesti la el!:X de accea`l vysezy...
Oricine viseaza. Psihologii spun ca visele sunt imaginile pe care le avem in subconstient. Chiar daca nu iti dai seama, te gandesti mai mult la fostul tau iubit, si iti doresti sa te impaci cu el, sau din contra, te-a facut sa suferi foarte mult, si inca nu poti trece peste asta. Visele sunt propriile tale ganduri!
Eu cred in vise.Probabil ca iti este dor de el, si te gandesti intens la el.Nu-i asa?
Si eu patesc acelasi lucru dar cred ca mi se intampla pentru ca ii duc lipsa si mie foarte dor de el ( nici nu am cum sa il vad )
Cred ca inainte de a imi fi iubit imi era cel mai bun prieten si acum imi lipseste foarte mult ca prieten.
o sa treaca cu timpul, cand o sa apara un alt baiat in viata noastra, nu fi trista
Hmm.si eu eu l-am visat pe fostul' iubit in primele zile dupa ce ne-am despartit.cat despre intrebarea ta. nu pot spune cu exactitate:CRED... dar imi place sa visez...si unele vise ma ajuta("imi alina" anumite stari mai proaste). nu ne costa nimic sa visam
Hehe uneori imi doresc sa devina realitate. uneori nu. Nu stiu ce sa cred. uneori mi s-a intamplat ce s-a intamplat in vis. Sau asemanator. ce ne-am face fara vise?:X
Visele raman vise dar uneori visele se indeplinesc, tine numai de voi doi eu cred in vise s de multe or mi s-a intamplat, am visat k fostl meu prieten mi-a zis ca inca ma mai iubeste si k totus intre no va fi un perete, si asa a fost, bariera era o pretena ai incredere, lucrurile se vor rezolva de la sine chiar daca nu strica sa tragi putin sforile
mult succes la visat