| Hellene08 a întrebat:

Credeti in vise? Spuneti-mi cateva ceva despre ele big grin!

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

O să-ți scriu pe scurt ce îmi amintesc dintr-o carte despre vise, pe care am citit-o mai demult, însă mi s-a părut extrem de interesantă :
Cea mai simplă formă a viselor : dacă dorim să ne amintim ceva, închidem des ochii, spunându-ne în gând "pentru a lua de la spirit o imagine mai bună."
De ce procedem astfel? Pentru că imaginile pe care le vedem în interiorul nostru sunt mai puţin clare decât spaţiul vizual perceput de noi zilnic.Ne închidem faţă de lumea exterioară,trecând la un fel de spaţiu interior spiritual în care putem vedea imagini prin intermediul asociaţiilor.
În timpul somnului, izolarea de lumea exterioară are loc instantaneu, de aceea în timpul somnului totul există ca şi-n realitate, noi nefiind conştienţi că de fapt, visăm.
Pe scurt: în acel moment, visul reprezintă pentru noi o realitate.
De exemplu : visezi că eşti într-un local, iar cineva comandă un whiskey.Tu priveşti sticla cu dezgust şi refuzi să bei, deoarece ştii că în realitate nu suporţi băutura.
Originea unui vis se descoperă greu, însă întotdeauna trebuie să-l corelezi cu realitatea. Aceste vise se bazează pe întâlnirile zilnice trăite.
Întâmplările din timpul zilei la care am luat parte se combină prin intermediul asocierilor, creând un vis.
De asemenea, dacă o persoană este marcată de teama de a nu fi accidentată de o maşină, va exista posibilitatea ca-n timpul somnului să viseze că a fost călcată de maşină.
Ne proiectăm deci gândurile şi propriile întâmplări în spaţiul interior.
Asta e cea mai simplă formă a viselor, cea unidimensională.
Visele mai pot fi atât bi, cât şi tridimensionale.
Baftă!

3 răspunsuri:
| Yukidaruma a răspuns:

Si eu cred in vise, oarecum petru ca eu nu prea visez, si atunci can visez chestia aia se inampla ca un fel de premonitie si vb serios, am visato pe bunica in seara in care a murit sad, oricum ele devin realitate la anumite cazuri, si ficare vis presupun ca vreasa iti transima ceva, asta cred, fiecare vis reprezinta ceva, si el se intaplineste mai mult sau mai ptin, si depinde cum. Asta e parerea mea happy

| Mufiiinel a răspuns:

Bună :* si da, cred in vise. in fiecare seara dorm profund si dimineata sunt uluita cand imi aduc aminte ce am visat. visele mele devin realitate in cele mai multe cazuri, dar am auzit ca asta difera de la zodie la zodie si de la om la om. pentru mai multe detalii poti cauta pe net, pentru a afla semnificatiile viselor. sper ca ti-am fost de folos :* fundiţă? puppy dog eyes

| CondratRobert98 a răspuns:

Buna! Eu nu prea visez in fine doar intuneric nu stiu de ce dar odata am visat ca eram la mamaimea si faceam pe salteaua iei backflip si am aterizat pe gresia si in realitate chiar asta am facut. Sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare