| Guitarlove a întrebat:

Credeti in vraji!? Farmece? Oare or fi bune? thinking

33 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu cred si ma jenez ca sunt contemporana cu oameni atat de slabi incat sa acorde credit unor sarlatani care isi spun vrajitori.

| alle_1861 a răspuns:

Nu cred, si normal ca nu sunt bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred in mama omida. tu in cine crezi? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Encore a răspuns:

Da

nony
| nony a răspuns:

Da.chiar cunosc o vrajitoare.brrr.mi se face parul maciuca, pentru ca stiu ca a facut rau.sad. dar imi frica sa zic ceva, o belesc apoi worried

| just4fun_8801 a răspuns:

Uuu... iar teoria abracadabra?
e ca si cum ne-ai intreba daca inca credem in mos craciun si in iepurasul de paste

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu, nu cred.

| domidoc a răspuns:

Evident ca sunt bune.Pentru tine.

| Psihoyounger a răspuns:

Nu, nu, nu!

Psihoyoungerbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@domidoc-esti vesel pentru victoria timisorenilor. laughing
acum imi dau eu seama de ce nu dormi tu la ora asta si esti in cautare de ''vrajitoare'' pe TPU. rolling on the floor

| Misterious a răspuns:

Da...mai degraba in farmece...si sunt sigura...adica am colege si sunt eu una pusa in situatie...nu pot sa-mi uit fostul dupa juma de an.sigur e ceva. :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cucuveaua-sigut ti-a facut ceva.cauta-te prin babe caci numai ele te pot scoate din acele vraji. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred pentru ca stiu ca D-zeu a lasat pe pamant Binele si Raul ca noi sa le intalnim pe ambele si sa putem face diferenta intre ele.acum depinde de noi daca cerem ajutor Raului ori Binelui.

| kitty_8919 a răspuns:

Nu cred:O...ma gandesc ca nu or fi bune.

| Encore a răspuns:

Aproapo aia 2 de mi-au dat stupid, ce este asa stupid ca am zis "da", astept si eu raspunsuri aia 2 cu stupid, daca pot sa va spun "stupizi"!

daniela
| daniela a răspuns:

Nu categoric nu

| Silvia a răspuns:

Nu exista mos craciun!?!?!crying(
Si...in farmece...nu stiu daca cred... e posibil sa fie adevarate...thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in asa cevawinking!?
by zui

| faranume a răspuns:

Nu...sh vrajitoarele astea is ca toata lumea... mint oamenii sh ei isi pierd banii

| Antrax a răspuns:

Nu, sunt doar poveshty de speriat copii

| ioana_9748 a răspuns:

Nu cred

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nuhappy Nu cred.Sunt exact ca si superstitiilewinking

| ColorfulRainbow a răspuns:

Nu straight face, nu cred ca`s bune:-s

| kenzo a răspuns:

Nu, cei mai putin inteligenti si naivi cred in astfel de lucruri! Sper sa nu starnesc antipatia unora de pe aici, este doar o parere personala!

| deea_5245 a răspuns:

Absolut deloc. in nimic nu trebuie s`avem incredere ci doar in Dumnezeu. El este singrul care stie totul.

| Guitarlove explică:

Aveti dreptate laughing!

| 4LeafCloves a răspuns:

Nu cred pentru ca nu am vazut asa ceva, Doar ce se vorbeste, da de unde stiu eu ca sunt adevarate, n-am de unde... cred doar in ce e credibil si stiu ca exista asa ceva. Nu-s bune de nimic, poate doar sa faci rau cuiva, sa-l fermeci...hee hee

| little_miss_sunshine a răspuns:

Categoric nu

| sterwa a răspuns:

Atat timp cat nu crezi in magie, ea nu poate fi folosita nici in folosul tau nici in detrimentul tau.
De existat exista, nu se poate nega, depinde cum o intelegi, ptu ca are o intreaga filozofie in spate, stiintele oculte au dus la toate descoperirile din prezent despre puterea subconstientului, sugestiei etc.

Întrebări similare