Tot ce spun ghicitorile si se intampla sunt coincidente, de obicei oameni care cred in ele fac in asa fel incat sa se intample ceea ce spun(eu am patit asta cu cineva) dar sincer nu cred in ele!
In vraji, ghicitoare nu, nu cred. Cred in schimb in puterea psihica a unora de a face niste lucruri sa para "it's magic!".
La fel ca -alexdop21-
Nu exista vrajitoare, blesteme, papusi voodoo, dezlegari la popi, descantece, deochi sau alte prostii.
Cum de chestiile astea "se prind" doar la cei care cred?
Daca nu sunt dovedite stiintific nu cred, nu exista vrajitoare, ghicitoare, dezlagari la popi, si tot arsenalul asta de speriat in masa!
Nu eu nu cred o singura data mi-a dat cineva in carti dar pe deo parte mi-a spus adevarul pe de o parte mi-a zis abureli nu nu cred in asa ceva
multa bafta
Aceste chestii exista daca tu chiar crezi in ele. Daca nu crezi, nu au cum sa te afecteze.
Nu ...sunt o prostie...
Daca puteau ghici viitorul atunici stiau nr de la loto...
Eu nu cred nici in vraji si nici in ghicitoare...Majoritatea asa ziselor vrajitoare vor sa ia banii fraierilor.
Je moa adic eu gangsta nu cred in porcari din astea.adica ce *** cum sa fie adevarat.ca daca ar exista ar face oamenii magii sa apara ce vor. ce *** nu are cum.deci nu cred.asa ca cine va zice as ceva sa nul credeti fiindca minte.sau daca crede este cel mai mare fraier.. lasa ca e bine ca nu exista.ca nu ar mia fi lumea asa cum este.(cine stie sa joace cs sa dea un buzz pe scorpionulnegru96). sallva salut si ne vedem daca vreti sa jucam cs.
Alinutza_5368 întreabă: