| cypy a întrebat:

Credeti in zodii si ascendenti? Eu unul tin cont de asa ceva.pentru ca citind despre zodia si ascendentul meu ma regasesc mult.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| andalu a răspuns:

Nu, nu cred happy Daca citesc trasaturi specifice ale zodiei mele normal ca ma regasesc printre unele si nu e si normal sa fie asa? Sunt insirate acolo o multitudine astfel incat ar fi aproape imposibil ca fiecare persoana sa nu isi gaseasca macar o trasatura specifica

| pupicel1 a răspuns:

Si eu cred in asteawinkingmi se potriveste perfect tot ce scrie despre zodia mea, citind despre fiecare zodie, si analizand am invatat multe despre oameni, oameni pe care-i cunosc in sensul ca acum stiu cum sa nu-i ranesc, care le sunt pct slabe etc.si sincer e adevarat zodiacul chiar daca unii se ascund si spun ca nu se regasesc, poate sunt putin diferiti fata de nativii tipici...doar fff putin

| Remus_7546 a răspuns:

Hai sa iti spun ceva da ramane secret. cypy intrebi daca credem in zodii si in ascendenti? pai tu crezi? alepara--> uitete la ce a scris ea filozoafa se face, si asta este lucru bun aaa pai stai dc sa nu fiu si eu un pui de filozof. deci eu cred ca ma regasesc in ascendentul meu apropo eu sunt balanta da nu stiu ce importanta are ma rog. nu cred ca te-am ajutat dar iti urez Multa Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar cred in hestile cu horoscopul si zodile pentru ca sunt capricorn si sunt o luptatoare...love struck si ce se spune in horoscop chiar mi se intampla ziua eu zic ca este un tel.love struck

| emanuelf a răspuns:

Fa un mic experiment: incearca sa schimbi zodia pe care o citesti crezand ca e a ta. Vei vedea cat te vei regasi si in aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da creed nzodi ma reprezinta

| TheNinthKoopa a răspuns:

Da, chestiile astea chiar sunt adevarate daca te gandesti bine big grin
de exemplu, eu sunt Scorpion cu ascendent in Capricorn si ma regasesc foarte mult in trasaturile pe care le-am citit despre asta happy

| SYMONAtheLIONESS a răspuns:

Eu sunt in zodia scorpion cu ascendent in leu si mi se potrivesc toatehappy deci eu cred in zodii si ascendentihappy

Întrebări similare