Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Hai sa ti spoon ceva:XXXxeu cred si in acelasi timp nu credstii dc? pentru ca daca indiferent cand citesc ziar sau revista undeva si sunt zodii citesc si daca se potrives cumva la mine cred daca nu NU cred:::xxdar povestea cu zodiile este adevarata>>>>uite ia o descriere::::Ascendentul (semnul de la rasarit, cuspida Casei I) este des considerat masca pe care o poarta cineva cand face cunostinta cu alte persoane. Sau este, mai degraba, considerat un raspuns automat la ceea ce se intampla in jurul sau.
Ascendentul scoate la iveala actiunile noastre defensive si cum facem fata problemelor de zi cu zi. Energia zodiei si aspectarea Ascendentului sunt mult mai evidente si clare pentru ceilalti decat pentru cel in cauza.
Ascendentul dezvaluie prima reactie naturala a unui om in momentul in care se confrunta cu oameni si cu situatii noi.
In aceste pagini va vom prezenta o interpretare generala a pozitiei Ascendentului fata de zodie, in momentul in care nu avem nicio planeta in Casa I. Orice planeta aflata in aceasta casa si aspectele pe care le face modifica semnificativ comportamentul.
De exemplu, o persoana care are Ascendentul in Taur, guvernat de planeta Marte, in Sagetator va reactiona putin diferit fata de o alta persoana care are Ascendentul tot in Taur, insa cu planeta Marte in Scorpion. In mod asemanator, o persoana cu Ascendentul in Pesti conjunct cu Saturn, se va afisa diferit fata de o persoana care are Ascendentul in Pesti, insa nu prezinta acest aspect etc...
stii sunt foarte multe astredar sunt greu de gasit
uite te aici de exemplu exista zodii diferite
ASCENDENTUL pentru fiecare zodie
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Ascendentul (semnul de la rasarit, cuspida Casei I) este des considerat masca pe care o poarta cineva cand face cunostinta cu alte persoane. Sau este, mai degraba, considerat un raspuns automat la ceea ce se intampla in jurul sau.
Ascendentul scoate la iveala actiunile noastre defensive si cum facem fata problemelor de zi cu zi. Energia zodiei si aspectarea Ascendentului sunt mult mai evidente si clare pentru ceilalti decat pentru cel in cauza.
Ascendentul dezvaluie prima reactie naturala a unui om in momentul in care se confrunta cu oameni si cu situatii noi.
In aceste pagini va vom prezenta o interpretare generala a pozitiei Ascendentului fata de zodie, in momentul in care nu avem nicio planeta in Casa I. Orice planeta aflata in aceasta casa si aspectele pe care le face modifica semnificativ comportamentul.
De exemplu, o persoana care are Ascendentul in Taur, guvernat de planeta Marte, in Sagetator va reactiona putin diferit fata de o alta persoana care are Ascendentul tot in Taur, insa cu planeta Marte in Scorpion. In mod asemanator, o persoana cu Ascendentul in Pesti conjunct cu Saturn, se va afisa diferit fata de o persoana care are Ascendentul in Pesti, insa nu prezinta acest aspect etc...
Zodiac aztec
Miezul astrologiei Mesoamericane, a Olmecilor, Toltecilor, Mayasilor, Zapotecilor si Aztecilor, este reprezentat de cele 20 de semne zodiacale. Afla care este semnul tau in acest zodiac fascinant.
Zodiac Indian
Indienii cred ca Zodiacul Indian este legat de intregul Cosmos si este etern. Vechii indieni sau hindusii au fost primii stapani ai astrologiei. Afla si tu care este zodia ta din Zodiacul Indian!
Horoscopul copilului tau
De ce unii copii sunt agitati, iar altii linistiti, sau de ce unii invata si altii nu? Explicatia comportamentului, alaturi de sfaturi despre cum ar trebui sa fie relatia cu copilul tau, sta in influentele astrale pe care le vei citi aici.
Horoscopul carierei
Multi dintre noi ne-am intrebat: Oare ce cariera sa aleg? Afla de aici unele indicii despre preocuparile care iti pot aduce cele mai mari satisfactii, in functie de zodia ta.
Planetele in astrologie
Fiecare planeta are o anumita vibratie si ii sunt asociate tendinte si caracteristici umane. Afla si tu care sunt acestea...
Ascendentul pentru fiecare zodie
Energia zodiei si aspectarea Ascendentului sunt mult mai evidente si clare pentru ceilalti din jur, decat pentru tine. Ascendentul dezvaluie prima reactie naturala a unui om in momentul in care se confrunta cu oameni si cu situatii noi.
Zodiac floral
Este un horoscop extrem de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin din consultarea sa informatii foarte precise si esentiale, in schimbul doar a unei simple cifre (sau numar) reprezentand ziua de nastere.
Numerologie - Numarul destinului
Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Afla de aici care este drumul tau in viata dat de Numarul destinului.
Talisman norocos - cristalele benefice pentru fiecare zodie
Fiecare zodie are o piatra semi-pretioasa care o reprezinta si care, in credinta oamenilor, influenteaza intr-o mai mare masura viata fiecaruia. Afla aici care este talismanul tau norocos, precum si alte cristale benefice pentru tine.
Zodiac dupa ziua de nastere
Stii ziua cand te-ai nascut? Afla ce-ti prevestesc astrele...
Horoscop erotic - compatibilitate intre parteneri
Ti-ai facut un iubit sau o iubita si nu stii cat de bine va potriviti? Ti-e teama ca legatura va esua din cauza nepotrivirii in pat? Incearca sa gasesti raspunsul aici...
Zodiac chinezesc
Afla aici care sunt caracteristicile zodiei tale, asa cum le-au descoperit chinezii cu mii de ani in urma.
Horoscop 2008
Cum a fost anul 2007 care a trecut stii foarte bine. 2008 ti-ar putea aduce surprize...sau nu. Placute...sau nu. Intra aici si citeste ce iti rezerva astrele pentru anul asta
Nu, nu cred Daca citesc trasaturi specifice ale zodiei mele normal ca ma regasesc printre unele si nu e si normal sa fie asa? Sunt insirate acolo o multitudine astfel incat ar fi aproape imposibil ca fiecare persoana sa nu isi gaseasca macar o trasatura specifica
Si eu cred in asteami se potriveste perfect tot ce scrie despre zodia mea, citind despre fiecare zodie, si analizand am invatat multe despre oameni, oameni pe care-i cunosc in sensul ca acum stiu cum sa nu-i ranesc, care le sunt pct slabe etc.si sincer e adevarat zodiacul chiar daca unii se ascund si spun ca nu se regasesc, poate sunt putin diferiti fata de nativii tipici...doar fff putin
Hai sa iti spun ceva da ramane secret. cypy intrebi daca credem in zodii si in ascendenti? pai tu crezi? alepara--> uitete la ce a scris ea filozoafa se face, si asta este lucru bun aaa pai stai dc sa nu fiu si eu un pui de filozof. deci eu cred ca ma regasesc in ascendentul meu apropo eu sunt balanta da nu stiu ce importanta are ma rog. nu cred ca te-am ajutat dar iti urez Multa Bafta
Eu chiar cred in hestile cu horoscopul si zodile pentru ca sunt capricorn si sunt o luptatoare... si ce se spune in horoscop chiar mi se intampla ziua eu zic ca este un tel.
Da, chestiile astea chiar sunt adevarate daca te gandesti bine
de exemplu, eu sunt Scorpion cu ascendent in Capricorn si ma regasesc foarte mult in trasaturile pe care le-am citit despre asta
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.219.81.129) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro