| BAd-RoMaNcE a întrebat:

CREDETI K ARISTII(CANTARETII, ACTORII SI NU NUMAI) SUNT UN MODEL PENTRU NOI? DC?

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca iei in discutie modelul lor de a reusi in viata, DA. Daca vorbim despre faptul ca munca lor consta in a face eforturi pentru satisfactia sufleteasca a semenilor, DA, categoric. Daca, insa ne referim la viata lor privata, de cele mai multe ori, NU.

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Din pacate nu sint toti un bun exemplu, majoritatea vedetelor se casatoresc, fac copiii se divorteaza si ce fac? O iau din nou pe acelasi drum? In nici un caz nu sint un model demn de urmat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt modele. dc? fiindca nu toata lumea vrea sa fie ca ei.eu vreau sa fiu ca mine. fiului meu nu-i impun sa fie ca mine, ci exact cum vrea el sa fie.asta cu traditia de famile o consider o mare prostie. iar credinta asta in idoli ai scenei...niste fite adolescentine, care trec.cu timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la drogati, alcoolisti, hoti, pedofili, nebuni... sau la partea finuta a lumii mondene, a vipurilor? ai multe exemple atat pozitive cat si negative in lumea starurilor depinde spre ce te-ndeamna constiinta, eu n-am luat pe nimeni k model de viata

| mami a răspuns:

Traieste-ti viata asa cum iti dicteaza constiintza sau vrei sa sa fi copie la indigo adica tot pe locul doi toata viata
99 % din cei enumeratzi de tine devin celebrii dupa ce canta POPA la capul lor, din pacate pe majoritatea dintre ei nu-i baga nimeni in seama cat sunt in viata

| emyrus a răspuns:

Cum sa fie model? sunt tot oameni

Întrebări similare