Da. pierd chiar f mult. ti-o spun din prorie experientza...am pierdut f multe din cauza timiditatii mele.cand sunt intr-un grup n-am curajul sa-mi spun parerea din cauza faptului k mi-e frica sa nu ma judece ceilalti.cand imi place un baiat mi-e rusine sa fac primul pas pentru ca mi-e frica sa nu ma respinga etc...am avut multe de pierdut din cauza acestei timiditatii si din aceasta cauza incerc sa ma schimb pentru ca stiu ca nu voi putea reusii in viata si ca ma vor calca in picioare altii daca voi ramane aceiasi fata timida...
Da.Eu sunt timida si am pierdut foarte mult.Imi pasa prea mult de parerea celorlalti...
Da, pierd... partide.
Dar castiga pe de alta parte: Cand l-a gasit pe ala care o respecta si care nu vrea doar sex de la ea, atunci a dat de bine.
Timiditatea e de aur, nu multi o apreciaza... pacat/
Nu doar fetele. Si baietii timizi pierd multe ocazii. Fiindca tot asteapta sa faca celalalt primul pas, iar cand (daca) face, nu stie cum sa reactioneze si omul cat sa insiste? Asta doar discutand despre relatii, ca sa nu mai spun ca si la job, la scoala, in diverse proiecte de echipa pierzi mult teren daca nu spui ce iti trece prin cap.
De ce toata lumea vorbeste "in fata baietilor". Pana la urma sunt si ele tot oameni, si normal ca au de pierdut, in aproape toate cazurile. Nu mai fi asa! Si eu am fost timida, dar... nu se merita! Am fost si tupeista, si am fazut ca mi-e mai bine. Intotdeauna imi spun "Cu rusinea mori de foame! "
Eu sunt o pers timida si rusinoasa.
uneori ii bine. dar alteori imi vine sa mor de ciuda ca sunt asa... dar nu ma pot schimba
Da.sunt sigura de asta.trebuie tupeu tata in ziua de azi.:d nici eu nu prea am asa d emult da' merge bye :*
Se pare ca da uni baieti cred ca daca ai tupeu esti vezi doamne nu stiu cum nu e adevarat fetele tupeiste inseala mult mai repede, si te poti ast de la orce de la ele, pecand unele mai timide nu sunt asa
Da...in anumite cazuri. dar daca sunt cuminti si destepte, asta nu mai prea conteaza, nu?
Da.Si eu is ff timida cu ori ce si cu ori cine... Dar de la o bucata de timpa a invatat k nu trebuie sa fiu deloc asa...Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare de nimeni si de nimic in lume
Mai eu sunt tupeista dar am multe prietene timide si le invat sa dea replica si sa nu mai fie asa si au invata pentru ca de fiecare data cand ma vedeua ca dadeam replica ma intrebau cum fac si aqu stiu si yele... da dar de multe ori tupeistele inving in fata timidelor...
Si eu sunt timida da mai mult la scoala da in afara am mai mult tupeu.
Nu-i bine sa fi toata viata timida.Aratati si u partea rea doar daca cineva te jigneste sau ceva de genul.La fel fac si eu.
C pot sa zic nu'i neaparat...
eu spre exemplu am tupeu... da' nu in fata baietzilor
si depinde de baiat
cateodata ma ajutat ca am fost mai cuminte si mai la locul' meu
E bine sa ai un pic de tupeu.Nu ca fata, ca om. E foarte important sa nu transformi tupeul in nisimtire, mojicie....etc
Nu tot timpul...de obicei fetele "curajoase" tind sa fie deseori vulgare si nu prea cred ca sunt multi baieti care apreciaza asta...pe de alta parte, fetele prea timide...hmm...sunt prostute...totul e ok atata timp cat nu cazi in extreme...asta in caz ca te-ai referit la faptul ca "pierd" in fata baietilor P. S. stiu baieti care apreciaza fetele timide
Pierd la unele momente, dar nu va faceti griji c vine vremea si pentru cele timide, c cele curajoase sunt doar pentru unica folosinta)
zuzi_4846 întreabă: