| Nastia a întrebat:

Credeti k in ziua d azi mai au oamenii imaginatie? dc creierul lor nu mai proiecteaza? dc s tem oamenii? d vis sau d faptul ca nu-l vor face realitate?winking

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cei mai multi dintre oamenii pe care ii cunosc au multa imaginatie, deci cred ca pui o problema falsa.

| psiholoaga a răspuns:

Oamenii au imaginatie. Insaaaa, imaginatia si creativitatea tin de copilul din noi. Din pacate, uitam deseori sa il mai scoatem la iveala si se ingroapa tot mai adanc. Daca ne-am juca mai des, am fi si mai imaginativi, creativi, stabili psihic, echilibrati emotional. Oamenilor le e teama de ei insisi. Sa nu scoata ceva din ei cu care sa nu stie cum sa se comporte.

daniela
| daniela a răspuns:

Bineinteles, nu se poate sa opresti un om sa viseze si sa-si imagineze ce si cum. Cand citesti o carte iti imaginezi cu e, cand iti planifici un concediu iti imaginezi cum va fi, cand planifici ceva iti imaginezi cu se va termina, visezi la o cas, la o masina....Nu trebuie neaparat sa te exprimi ca sa-ti imaginezi sau sa visezi

mira
| mira a răspuns:

Traim intr-un timp al imaginatiei debordante. Mira

| Paula a răspuns:

Au imaginatie cat incape laughing crede-ma, cum o zis si brigaela, o problema falsa :d

| cristi a răspuns:

Oamenii au f multa imaginatie dar cred ca uneori se tem de faptul ca poate nu va iesi asa cum au visat sau imaginat si se lovesc de realitatea care uneori este ostila si care nu le permite sa isi materializeze imaginatia.

| nicoleta_5825 a răspuns:

Da, pot spune asta. Daca te referi la faptul ca nu-si mai exprima gandurile, asta se intampla din cauza unei oboseli, si din cauza unor temeri pe care si le formeaza. Oamenii se tem de realitate.