| catalina_2916 a întrebat:

Credeti k un baiat se pote indeparta de aceasta doar pentru ca este la fel de inalta k el?

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu cred ca tu ai o problema serioasa cu inaltimea. Cred ca din 6 intrebari, 5 sunt despre asta. Ti s-a mai spus ca e bine sa fii inalta, ai sa vezi cand ai sa 20 de ani si toti barbatii se vor uita dupa tine. Iti recomand cateva sedinte de consiliere sa scapi de complexul asta care vad ca e chiar serios.

| Nastia a răspuns:

Nuuuu! cred ca s poate cdesparti d el doar daca e cu 2 capete imi inalta k el, ...asa da,... cei 2 ar fi intr-o pottrivire perfecta, dc v-ati desparti? un b inteligent n-ar face asta pentru nimic in lume,.winking

| MADALINAAAA a răspuns:

Nulaughing

bine, sunt cazuri, normal.
dar la modul general, nu.
iar in cazul tau, chiar nu prea cred...
baiatul asta nu stiu ce asteapta.parca vrea sa faci tu primul pas, nu prea se implica, dar totsi poate e ocupat, poate are treaba si nu e genul baiatului lipicios, linhusitor, care te intreaba la fiecare minut cf laughing

ps:asta k cun cazul:*

| MADALINAAAA a răspuns:

Si daca nu te place asa cum esti, invata sa spui:NEXT!

| MADALINAAAA a răspuns:

Un complex prostesc din cauza baietiilor...:-

| powergirl a răspuns:

S-ar putea pentru ca se simte probabil aiurea fiind la fel de inalta ca el baietilor unora le place sa domine ei si la inaltime asa ca se simte amenintat s-ar putea asta depinde de baiat parerea mea

| Rebecca86 a răspuns:

In primul rand depinde de baiat dar in general din cate am observat in zilele noastre, un baiat s-ar simti foarte mandru sa aiba o prietena la fel de inalta ca el sau chiar mai inalta. Raspunsul meu ar fi...nu. Iar daca cei doi deja au o relatie si el isi da seama la un moment dat ca ea e la fel de inalta ca el si nu mai vrea sa continue...acesta este doar un pretext...trebuia sa isi dea seama de la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu.
Cumva este vorba de complexare?
Pa, pa.