Nu
cine ar fi atat de prost (scxuze ca zic) incat sa creada minciuni? sunt zvonuri ca sa aiba audienta la TV... uite noi sunt in decembrie 2010 si maine ar putea veni sfarsitul lumii si nimeni nu a stiut. astea sunt tampenii
poate ca pe mayasi i-a durut mana si de-aia n-au mai scris
Imi place blogul nu neaparat stirea! m-am saturat de ea! (scuzedaca era neaparat stirea ca intentie) Da imi place cum e aranjat blogul
felicitari.
Cat despre stirea aia' in 2012 nu va fi nimic de ce? cine crezi ca poate preveni asta? nimeni. Cate cutremure care ziceau la stiri ca vor fi, dezasturoase, mari etc, s-au intamplat? din 100 de cutremure s-au facut 2/3 si alea in vrancea unde e zona lor. In rest? mereu se insala. In 2000 a fost sfarsitu lumii? ca asa se zice. Inca esti aici. deci? de ce 2012?
Daca chiar ar fi asa, lumea ar incepe sa o ia aiurea pe strazi. Ar profita de timp. S-ar inchide tot, scoala la ce o mai faci daca e sa mori?
Inca e aiurea. Unii zic ca asa se zice din trecut, unii ca e prezis. Unii ca e abureala.
Eu sunt de parere ca e doar o stire care au scos-o sa se mai afirme si ei cu ocupatia lor.
Elenastoica9 întreabă: