| g3orgy a întrebat:

Credetsi ca este un defect daca sunteti rarait/a? eu una sunt .foarte potsin .si uneori mi-e rusine... crying

Răspuns Câştigător
| prettyodd a răspuns:

Nu este un defect nicidecum!
Mie mi se pare simpatic un anumit accent la oameni, dar nu foarte exagerat. Intrucat tu esti foarte putin raraita si nu te impiedica la vorbit nu ai de ce sa iti fie rusine. E semnul tau distinctiv. Nimeni nu e perfect, iar insusi perfectiunea consta in imperfectiuni!

Te-am pupat!:*

15 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Mi-ar fi placut sa fiu rrrrrr-it laughing

| cristina_3322 a răspuns:

Nuu... mie imi plac foarte mult persoanele raraite... ce ti-a spus cineva ca nu-i place de tine ca esti raraita? Daca nu-i convine sa-si puna dopuri. E super sa fii rarait... mai ales la franceza.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Nu are de ce sa iti fie rusine. mie mi se pare ceva chiar dragutbig grin

| Andutsaa a răspuns:

Nu este un defect... eu chiar mi'as dori sa fiu raraita :X:X:X
Si nu ai dc sa iti fie rusinelove struck fi mandra esti tu :*!

| buburuzzz a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie rusine..toti au cite putin din toate in ei

| Denvar a răspuns:

Si eu sunt raraitbig grin, eu am trecut de mult peste asta, desi cand fac cunostiinta cu anumite persoane imi zic:esti rarait?laughing interesant, unii chiar se ataseaza mai repede de mine.altii spun ca ma prefac, e. mi-ar place sa fiu asa tot restul vietiihappy

| marioBARCELONA a răspuns:

Daca te-ai apuca sa inveti limba franceza, vei intelege si chiar vei fii mandra... Pot spune ca persoanele raraite sunt mai senzuale.
Succes!

| zuly a răspuns:

Mie mi se par foarte sexy persoanele raraite.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este un defect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic...mai grav e ca ti-ai cumparat o tastatura analfabeta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! si eu sunt raraita de cand ma stiu si nu mi se pare chiar un defect.cateodata nici nu-mi dau seama atunci cand vorbesc.laughing

| orkide a răspuns:

Oai, eu ador raraitii! Sunt asa de amuzanti! Si parca te atasezi mult mai repede de ei decat de restul laughing

| annz a răspuns:

Nu ma stai calm/a

| andrEEa sk8 a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie rusinebig grin:X

| diomedea a răspuns:

Buna! Mie personal imi plac persoanele rrr-ite happy Daca te deranjeaza asa tare poti sa mergi sa iei cateva lectii de dictie!