Nu este un defect nicidecum!
Mie mi se pare simpatic un anumit accent la oameni, dar nu foarte exagerat. Intrucat tu esti foarte putin raraita si nu te impiedica la vorbit nu ai de ce sa iti fie rusine. E semnul tau distinctiv. Nimeni nu e perfect, iar insusi perfectiunea consta in imperfectiuni!
Te-am pupat!:*
Nuu... mie imi plac foarte mult persoanele raraite... ce ti-a spus cineva ca nu-i place de tine ca esti raraita? Daca nu-i convine sa-si puna dopuri. E super sa fii rarait... mai ales la franceza.
Nu este un defect... eu chiar mi'as dori sa fiu raraita :X:X:X
Si nu ai dc sa iti fie rusine fi mandra esti tu :*!
Si eu sunt rarait, eu am trecut de mult peste asta, desi cand fac cunostiinta cu anumite persoane imi zic:esti rarait? interesant, unii chiar se ataseaza mai repede de mine.altii spun ca ma prefac, e. mi-ar place sa fiu asa tot restul vietii
Daca te-ai apuca sa inveti limba franceza, vei intelege si chiar vei fii mandra... Pot spune ca persoanele raraite sunt mai senzuale.
Succes!
Oai, eu ador raraitii! Sunt asa de amuzanti! Si parca te atasezi mult mai repede de ei decat de restul
Buna! Mie personal imi plac persoanele rrr-ite Daca te deranjeaza asa tare poti sa mergi sa iei cateva lectii de dictie!
Ingerash Tsacanit întreabă: