| madDa_1471 a întrebat:

Credetsi ca fetele (in general) sunt mai dragutse cu gropitse ( in obrajori straight face ) sau fara?:-s laughinglaughinglaughing

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E discrimnare sau mi se pare? eu am gropita in barbie waiting

| ghitza a răspuns:

Depindestraight face... daca au multe nu sunt prea dragute:-P, dar daca au doar cateva mai merge sau cel putin asa mi se pare mie:-Plaughing

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu nu am gropite in obraji ci in barbie big grin

| xibalba a răspuns:

Daca nu au gropite in creier, e ok.

| Silvia a răspuns:

Mie mi se par adorabile fetele cu gropitze in obrajiday dreaming. Si eu ar fi trebuit sa am una, in obrazul drept, dar trebuie sa ma ranjesc prea mult pana se vederolling on the floor.

| -=AleCS=- a răspuns:

Eu zic ca sunt mai dragute cu gropitza in obrajorilaughing)

| Tabii. a răspuns:

Eu am gropitze si in obraji si in barbiebig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu nu am gropite big grin
Dar mi se par foarte simpatice fetele care au gropite in obrajilove struck
Colega mea are si atunci cand zambeste ii sta foarte binelove struck

| dragutza a răspuns:

Eu am gropita in barbie si in obrajori! rolling on the floor imi sta dragut cu ele! si nu neaparat fetele fara aceste gropite nu sunt dragute! love struck

Răspuns utilizator avertizat
| Bacemi a răspuns:

Mi se par dragute. Cunosc si eu o fata care are gropite in obrajori. Mi se pare ceva super sweet.

| paulaiubitzik a răspuns:

SI eu am gropita dar numai intr-un obrajor dar mi se pare un lucru super dragut imi plac baietii care au gropite in obrajori

| Aly07 a răspuns:

Nu conteaza asta la o fata. O fata e draguta si cu si fara gropitze.

| Adolescentul a răspuns:

Fiecare este frumos in felul sau cu sau fara gropite cu sau fara cercei cu sau fara imbracaminte de nu stiu ce firmahappy Fiecare om se naste cu cate un dar de la Dumnezeu ceva ce ii da farmec al pers respective " X ", " Y ". Eu zic ca daca are gropite si atunci cand deschide gurita sa spuna un cuvantel e total... lipsita de scrupule mai bine sa nu le mai aibe acele gropite superbe in obrajoritongue

| Matzaa a răspuns:

Pai, eu zic:
Si cu, si fara
laughing.

| juniper a răspuns:

Ce sunt alea rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele au un zimbet mai placut celecu gropite! am si eu!

| Bianca1997 a răspuns:

Si eu am gropite in obrajorilove struck se zice ca fetele cu gropite in obraji sunt mai simpatice dar nu neaparat pentru ca sunt o gramada care nu au gropite si sunt foarte simpatice...

Întrebări similare