Depinde... daca au multe nu sunt prea dragute:-P, dar daca au doar cateva mai merge sau cel putin asa mi se pare mie:-P
Mie mi se par adorabile fetele cu gropitze in obraji. Si eu ar fi trebuit sa am una, in obrazul drept, dar trebuie sa ma ranjesc prea mult pana se vede.
Eu nu am gropite
Dar mi se par foarte simpatice fetele care au gropite in obraji
Colega mea are si atunci cand zambeste ii sta foarte bine
Eu am gropita in barbie si in obrajori! imi sta dragut cu ele! si nu neaparat fetele fara aceste gropite nu sunt dragute!
Mi se par dragute. Cunosc si eu o fata care are gropite in obrajori. Mi se pare ceva super sweet.
SI eu am gropita dar numai intr-un obrajor dar mi se pare un lucru super dragut imi plac baietii care au gropite in obrajori
Fiecare este frumos in felul sau cu sau fara gropite cu sau fara cercei cu sau fara imbracaminte de nu stiu ce firma Fiecare om se naste cu cate un dar de la Dumnezeu ceva ce ii da farmec al pers respective " X ", " Y ". Eu zic ca daca are gropite si atunci cand deschide gurita sa spuna un cuvantel e total... lipsita de scrupule mai bine sa nu le mai aibe acele gropite superbe in obrajori
Si eu am gropite in obrajori se zice ca fetele cu gropite in obraji sunt mai simpatice dar nu neaparat pentru ca sunt o gramada care nu au gropite si sunt foarte simpatice...
Ingerash Tsacanit întreabă: