| Xeniaa a întrebat:

Crema de la avon pentru celulita este buna a incercat cineva? plzz:*

4 răspunsuri:
| ZambetulEiNuMinte a răspuns:

Am incercat eu.Mare minune nu face.Mai bine incerci ceva natural, cum ar fi cu zat de cafea:
Tratament anticelulitic cu zat de cafea
Poate ca nu stiati, insa toate cremele cu efect anticelulitic au ca ingredient de baza comun: cofeina. Si pentru ca asemenea creme nu sunt intotdeauna ieftine, exista si alternativa mai accesibila „pentru acasa".
Poti sa iti prepari singura si fara efort financiar tratamentul anticelulitic, folosind zatul de la cafea.
Trebuie sa stii ca zatul de cafea este mult mai eficient si rezultatele sunt mai bune daca zatul de cafea este caldut cand il folosesti!
Tratamentul trebuie facut in baie, pentru a evita sa iti murdaresti casa. Ce trebuie sa faci: Amesteca o jumatate de cana din zatul proaspat care ti-a ramas de cand ai facut cafeaua cu doua linguri de ulei de masline. Amesteca-l bine si intinde-l pe zonele care iti sunt afectate de celulita.
Nu-ti fa griji daca o parte din zat cade, pentru ca pe pielea ta va ramane destul ca sa isi faca efectul.
Impacheteaza-ti zonele pe care ai pus amestecul de zat de cafea cu folie de plastic si ramai „impachetata"10-15 minute. Indeparteaza folia de plastic si curata ramasitele de zat. Fa un dus, cu apa usor calda, dar nu folosi sapun sau gel de dus. Vei vedea ca acest tratament anticelulitic da rezultate excelente daca vei repeta procedeul cel putin de doua ori in fiecare saptamana.

Asta am folosit si chiar da rezultate:*

| Pagnel a răspuns:

Sunt mai multe creme... dar eu am incercat una si chiar a funtionat

| Xeniaa explică:

Pai cum se numeste crema care a functionat?

| LittleLiar a răspuns:

Cremele ar trebui sa fie ultima optiune la tine. Pentru a elimina celulita, ai nevoie de miscare, si o alimentatie sanatoasa. Elimina din mesele tale zilnice ciocolata, cartofii prajiti, mancarea de fast-food, cipsurile. Sau incearca macar sa le reduci. Mergi cu bicicleta, astfel iti lucrezi picioarele si zona fesiera, astfel elimini celulita. Cremele si masajele se afla la capatul listei.