| Niceprincess2003 a întrebat:

Cremă/soluție pentru acnee și petele lăsate de acnee? (Ceva ce ați folosit și a funcționat)
Dau fundă????

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Pe naiba Nivea. laughing
Incearca Duac gel aplicat seara doar pe cosuri dupa curatarea in profunzime a fetei. Ar mai fi si niste suplimente alimentare Acne out dar nu stiu daca e ok sa le iei, ele rau nu prea au din ce sa-ti faca ca au tot felul de vitamine, dar nah, nu vreau sa fiu responsabila ca patesti ceva. laughing Pastilele alea ar trebui sa le iei timp de 3 luni cate una pe zi dupa prima masa, nu trebuie sa le iei la ora exacta, nu-s antibiotice dar sa le cam iei in aceeasi perioada, daca sari dimineata si o iei seara nu e asa catastrofa dar nah, preferabil sa le iei in acelasi interval.
Am facut tratamentul asta 3 luni si acum pentru fete folosesc niamicidina de la The Ordinary in fiecare dimineata dupa curatarea fetei si de vreo 2-3-4 ori pe saptamana acid lactic pentru exfoliere. Dar astea dupa ce scapi de cosuri.
Pentru mine a mers, acum cel mai bun sfat ar fi sa mergi la dermatolog ca poate n-avem aceeasi problema si cauza a cosurilor, si cheltuiesti aiurea banii pe ce am zis eu. Importanta e si dieta, sa reduci consumul dulciurilor, prajelilor si lactatelor, sucuri din comert si sa bei minim 2L apa zilnc.

1 răspuns:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca una de la nivea o gasesti in supermarketuri gen Auchan sau la farmacii.