| AndreescuMMO a întrebat:

Cresterea in inaltime!
de vreo 4 luni ma intereseaza foarte tare sa mai adaug inaltimi mele macar 5 cm, precizez ca acum trebuie sa implinesc 18 ani si sunt baiat.
m-am documentat foarte mult in aceasta privinta si am descoperit ca da! este posibila cresterea, pana chiar la 22 de ani( deci mai am 4 ani in care pot sa cresc ) suficient pentru mine.
am sa incerc unele exectitii de intindere : geno, handig(atarnari) si exectitii pentru coloana vertebrala
incerc sa mananc si sa beau sanatos( lapte, branza, oua fructe si legume cat mai multe )
am sa incerc sa ma culc inainte de ora 23:00 (8 ore de somn)
mi-am cumparat niste suplimente nutritive 100% naturale care stimuleaza secretia de hormon de crestere si anume: HGH Activator si L-arginie 1 g ( pretul acestora este de 200 lei pe luna )
acuma vreau ca voi sa imi postati cu ce ar mai trebuii sa fac sau ce ar trebui sa exclud din acest program
eu voi posta in fiecare luna daca am sa observ sau nu o schimbare in inaltimea mea( pentru cei care vor sa afle daca e posibila cresterea in inaltime si care vor sa mai creasca )
acum am 18 ani fara 5 zile si in inaltime am 1, 75 M
cat despre sporturi ( voi juca baschet la scoala in pauze si peste cateva zile imi voi face abonamentul la inot )

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani pentru inceput.
Si eu tot vreau sa ma inalt bine ca sunt mai mica decat tine si mai am mult timp. Eu faceam sport si sa stii ca a functionat. Bine ca m-am inaltat doar cu 2 cm dar e un progres. Succes

| AndreescuMMO explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!:* tu ce inaltime ai, si ce varsta? big grin

Întrebări similare