Intotdeauna am avut un loc unde sa ma retrag, sa pot sa fac ceva pentru mine, sa am o conversatie scurta cu mine insami, sau pur si simplu pentru ca sa fii constant intre foarte multe persoane poate fi cateodata obositor. Totusi acum s-a intors roata. Sunt foarte mult timp singura si "retrasa" si cateodata as vrea sa fiu cu multi in jur, sa pot sa vorbesc, sa ma descarc de probleme. Pana la urma trebuie sa existe un echilibru. Sa ai unde sa te retragi, dar la fel de bine sa poti, oricand, sa fii inconjurata de prieteni sau de cei dragi. Daca reusesti viata ta va fi intr-un echilibru perfect.
Un loc, e mai mult o metafora pentru a te retrage de fapt in tine. A vorbi cu tine nu e un monolog ci un dialog constant cu tine obligatoriu
Eu deja am acel loc unde traiesc singur, am avut probleme in trecut si recunosc ca si eu am gresit si acum doresc ca singuratatea sa imi fie pedeapsa vietii mele. Pa
Da, pentru ca fiecare om in viata sa a suferit sau v-a suferi o depresie si atunci simte nevoia sa fie mai singur.
Pai, cand esti nervos s-au suparat, lumea o sa te intrebe de ce, pentru ce/cine, etc. Iar pe tine o sa te enerveze lucrurile astea si e mai bine sa stai singur decat sa te enerveze si mai mult. Sunt mai multe motive...
Sentimentul de tristete face parte din categoria emotiilor umane si nu exista persoana care sa nu-l traiasca.In unele situatii tristetea se exprima prin nevoia de a fi singur, determinandu-te sa te instrainezi de restul oamenilor. In alte cazuri, din contra, doresti sa se afle cineva langa tine fie pentru a te sprijini cat timp treci prin aceste stari, fie pentru simplul motiv de a-ti tine companie. De regula, daca vorbesti despre motivele care ti-au provocat supararea, tristetea dispare destul de repede. Intr-un final, cand reusesti sa-ti indepartezi starile de tristete te simti atat de usurat de parca ti-ai fi indepartat o mare greutate pe de suflet si totusi sunt momente in care vrei sa fii singur macar pentru cateva clipe.
Sigur ca este necesar deoarece ai sansa sa reflectezi de unul singur fara grija ca te enerveaza cineva.DE asemenea cand ai o dilema majora, si crede-ma o sa ai te poti duce acolo ca sa gandesti la ce vei face! Funda?
bOom întreabă: