Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Ianuarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
E adevarat ca e bine si zilnic sa mananci oua si carne?
Buna TPU, am o problema stiu ca o sa ma considerati idioata dar am avut o discutie cu parintii mei la masa de fapt cu mai multe rude. Okk parea normal pana cand matusa mea a intrebat daca imi place de...? (mai mult)
Voi ce mancaruri mancati cand alegeti sa mancati fara carbohidrati?
Cum trebuie sa procedezi atunci cand faci cafea ca sa fie destul de tare?
Știe cineva ce incaltaminte se poarta ca lucrător comercial la mcdonalds?
Salut, am cioc dar e rar, ce pot face sa crească mai des?
Bună! Vreau să merg la liceul tehnologic Valeriu Braniște pe profil turism și alimentație, am un prieten care e acolo el fiind clasa a 12 a știe cum stau lucrurile El mi- a zis ca e liceu foarte...? (mai mult)
Vreau sa imi achizitionez un iPad, dar nu am buget momentan si as dori cat mai repede sa l cumpar deoarece am nevoie urgent de el. Am doar 800 lei si mi- ar mai trebui undeva la 500- 600 lei sa- mi cumpar...? (mai mult)
Salut! Nu știu cui sa vorbesc despre asta, mi se pare un subiect care poate este exagerat dar trebuie sa spun cuiva ????????♀️ Am 16 ani, nu stau in Romania. De ceva timp simt ca o sa explodez,...? (mai mult)
E adevarat ca trebuie sa te feresti intotdeauna de produsele neautorizate care nu se gasesc in farmacii si plafaruri?
Bună vreau sa stiu si eu am pus un bilet la 6/49 3 variante si la Noroc parca 3×5 imi zice ca am 15 variante adica?
Bună am o întrebare ce liceu îmi trebuie și ce profil dacă vreau să devin artist tatuator și să am salonul meu etc? Știu ca e multă muncă dar vreau a duc până la capăt
Bună, am o întrebare legată despre ceea ce am auzit, anume, , viața anterioară". Mai degrabă ar exista așa ceva? M- am gândit că ar fi adevărat pentru că eu demult am vise care le simt cum...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o nelămurire de exemplu dacă eu am opțiunea de 6 euro minute și as vrea sa bag într un joc o oferta ea costând 25 de lei=5 euro și as vrea sa plătesc cu metoda de plata Orange...? (mai mult)
Va plac clătitele?
Salut! Acum 2 zile am avut o raceala naspa rau.Febra, frisoane, ameteala etc.Dar maine am scoala si a inceput sa se duca. Faza e ca marti am un test la matematica iar miercuri sunt ascultat la geografie.Cum...? (mai mult)
Sunt delicioase pernițele Viva?
Bună sunt foarte stresată vreau și eu un răspuns să rupt prezervativ în timp sexului și vreau să știu sunt șanse de a rămâne gravidă dacă nu am avut ovulație.
Bună, deci am nevoie urgent de un răspuns cat mai repede! Este profil de frizer la liceu tehnologic Valeriu Braniște la liceu? Sau doar la Profesională?
De ce am mucii portocaliu inchis
Hello,stie cineva. daca nu te prezinti la competente te mai baga in bac? sau exista sansa sa nu treci la competente? sunt cam praf la engleza..in ce consta proba?
Ce înseamnă fwb
Există profil mecanic-auto la liceu tehnologic Valeriu braniste din Lugoj?
Voi ce parere aveti despre frecventele vindecatoare?
Cu ce sa curat masina de spalat care sa nu afecteze nimic de la masina de spalat?
Mia ajuns coletul dar fara un produs și nu mă prea pricep oare ce este de făcut? mă ajuta cineva care știe sau a mai pățit așa ceva?
Va salut...As avea si eu o intrebare Am vazut de curând la cineva pe un Live pe TikTok o Sacoșă din aceea cu Recompense la care te puteai înscrie decât dacă dai Inima de Membru‼️Am inteles ca...? (mai mult)
Hey tuturor! Dacă un baiat vine mai aproape de tine când vorbești cu el, înseamnă că te considera mai mult decât o prietena? Efectiv stă fix lângă mine și ma tine de umeri
Cu ce ies urmele de la servetele umede de pe papuci?
Nu mai merge să mergi în Anglia nici cu visa?
Bună vreau să merg la liceu tehnologic Valeriu braniste Lugoj ce îmi recomandați liceu sau profesională? Aș vrea să știu dacă au mecanic- auto(profil) Am auzit despre liceu ca este unu foarte...? (mai mult)
Am nevoie de omologare dacă schimb becurile la portbagaj cu led c5w 6000k?
Buna, eu ma duc la sala si prin sept i- am dat follow unui baiat care mai venea pe acolo. Peste ceva timp, facea la un aparat un aveam nevoie sa fac si eu, asa ca m- am dus sa l intreb cate serii mai...? (mai mult)
Hey TPU! Am și eu câteva nelămuriri cu privire la un tip. Ei bine, el a devenit recent un prieten bun pentru mine, însă aș vrea sa știu dacă ma place, am observat și niște semne de la el ...? (mai mult)
De ce nu mai sunt motivată sa fiu slabă? Cred că și persoanele care nu sunt slabe sunt ok
Bună, as avea mare nevoie de un răspuns, am 14 ani fără 2 luni, și acum cam 1 luna jumate am fost la dermatolog cu problema de zona zoster oftalmica, am avut niște pete/bube pe frunte și pe ...? (mai mult)
Hei, a lucrat cineva pana acum pe litoral? Sau aveți cunoștințe care au lucrat pe litoral? Pe timpul verii mă refer și în intervalul de vârstă 16- 18 ani. De anul trecut mă gândeam să îmi...? (mai mult)
Am o întrebare, 12 ani și am vergeturi albe la picioare cum scap de ele? Arată uratttt
Cand ai ten gras toata viata trebuie sa folosesti crema matifianta sau doar o perioada? Dar exfoliant toata viata trebuie sa folosesti odata ce ti s-a facut piele moarta?
Bună vreau să cer niște sfaturi, păreri despre relația mea și ce aș putea face să îndrept niște lucruri. De când a venit din străinătate se comporta ciudat în sensul că nu mai are prieteni...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare există profil mecanic-auto sau electromecanic motoare/tractoare la liceul tehnologic valeriu braniste lugoj?
Imi poate da cineva un cod pentru anime Nexus? va rog
Voi credeți ca sunt ciudată daca iubesc vara si locurile aglomerate?
Acest PIN este deja atribuit unui alt cont. Asta am primit când am vrut sa adaug 25 lei pay safe
Cine a vazut seria de filme after? ce parere aveti despre ele, dar from cum vi se pare?
Daca raman cu restante in anul 3 mai am curs festiv? Sau voi participa abia după ce iau toate examenele?
Salut TPU! am o intrebare. ma confrunt cu un eritem centrofacial malar, la care sunt pe un tratament cu metronidazol si mai am vreo 3 4 saptamani de tratament. imi tot fac poze cu camera frontala cu un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Elelena65 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?