La prima vedere te "indragostesti" de aspectul fizic, pentru a te indragosti cu adevarat trebuie sa cunosti si sufletul persoanei respective.deci nu!
Da! De ce n-as crede? Oricand poti vedea un tip care sa te dea pe spate!
Nu, eu nu cred. Daca te intrebi "de ce?"... ei bine, pentru ca eu cred ca dragostea nu inseamna sa ne uitam unul la altul si sa ne spunem"esti cel/cea mai frumos/frumoasa din lume!". Eu cred ca dragoste este atunci cand ii demonstrezi lui/ei prin fapte ca il iubesti, nu spunandu-i din 5 in 5 minute"te iubesc!". Si nu cred ca poti demonstra asta doar dintr-o singura privire.
Persoana pe care o vezi prima data are fizionomia fetei si probabil aspectul fizic cat si celelalte aspecte aparente aproape perfect incadrate in acel model pe care tu ti l-ai construit mental de-a lungul timpului si de aici probabil i se mai spune si dragoste la prima vedere
Nu, nu cred.Pentru o iubi cu adevarat pe cineva ai nevoie de timp pentru a-l cunoaste, pentru a te implica emotional.Cred ca ceea ce numesc anumite persoane"dragoste la prima vedere" este de fapt infatuatie si nimic mai mult.