| Đănuţă a întrebat:

Crezi in fantome?:-s
Daca da, ti-e frica de ele?

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Cand eram mai mic eram obsedat de asa ceva, bine si acum ma mai uit la fenomene stranii dar nu mai cred in ele si nu cred pentru ca cica nu e bine sa crezi, in secret iti spun dar sa nu mai spui la nimeni : cred in fantome! dar nu vreau sa cred ca sa nu am deaface cu asa ceva sad sunt un copil bleg si speriat de fantome happytongue:d

13 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Se pune si profa mea de bio?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu?

| blunts a răspuns:

Nu am vazut nici odata o fantoma (decat in filme), si totusi cred ca existabig grin

| soricica a răspuns:

Sincer cred si nu imi e frica de ele. Am trecut printr-o intamplare cam ciudata si cred ca erau implicate cateva sau poate doar o singura fantoma.
Eram la bunica mea acum 2 veri. Usa inchisa, geamu inchis, deci nu avea de unde sa fie curent. Si cum stateam in fundu patului brusc s-a simtit racoare in camera, repet brusc, iar perdeaua [bunica inca mai are] a inceput sa se miste, dar nu putin, se vedea clar ca se misca exact cum ar fi in adierea vantului. Atunci recunosc m-am speriat putin si am inceput s-a spus Tatal Nostru cu voce tare timp de cateva minute, apoi s-a oprit.
Nasoala intamplare...
Bye:*

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Sincer, cred in fantome dar nu imi e frica.Adica. in ultimii ani am facut exces de Fam. Addams asa ca. laughingNu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau Bau\dancing
Xoxo(gossip girl) ™

| yanny`s a răspuns:

Eu cred si in extraterestriilaughing

sincer. imi doresc sa manamc unullaughing mi s`a facut pofta
laughing

fantomele ce gust or avea;-?

| Razvan a răspuns:

Nu cred in asa cevaworried
Vampiri, fantome, extraterestii, sirene. Fabulatiioh go on

| kurt a răspuns:

Fantomele nu exista, dar exista entitati(forme de energie de obicei malefica), eu de ex aud seara pe parchet pasi si scartzit (parchetul nu scartie ca e nou, ziua pot sa sar pe el ca nu scartie)si simt un fel de respiratie rece in ceafa si ueori o mana pe cap, oricum faza e ca astea is de-a lui satana si daca nu crezi ca exista atunci esti al lui, cea mai mare realizare a satanei e sa ta faca sa nu crezi ca el exista happy

| RobertIonutz a răspuns:

Fantomele nu exista sunt spiritele oamenilor care au trecut in lumea celealta in casa lui Dumnezeu sau in iad depilde ce au facut. Daca nu crezi in ele no sa ti se intample nimic dar daca crezi o sa ai mari probleme eu am vazut un spirit a unei femei dar nu m-am speriat. Fantomele sunt spirite multe spirite au trecut in cealalta lume asa ca nu ai de ce sa-ti fie fricawinking

| SiMpLa a răspuns:

Nu cred...si nu imi este frica de nimic

| Mara_4803 a răspuns:

Odata, cand era furtuna si m-am uitat afara am vazut una si de atunci nu stiu ce sa cred

Apache
| Apache a răspuns:

Cu cat cauti mai multe despre subiectul asta cu atat o sa iti doresti sa nu te fii apucat!

| deejaycriss a răspuns:

Era iarna si se-ntunecase.Seara,mergeam pe strada...pe la vreo 8:30-9:00...Veneam de la un prieten si la un momentdat am trecut pe langa o casa in care a trait O femeie care si-a omorat sotul.(Cand era in viata)Am auzit in bocanit.M-am uitat si nu era nimic. Dupaia s-a azut la geamul casei o umbra.Iar apoi am inceput sa aud tot felul de sunete.Erau ca niste voci suprapuse.M-am speriat dar nu am fugit ci am intrat pe poarta.M-am dus la geam si am vazut pe cineva inauntru.Era transparent.La un momentdat so uitat spre mine si atunci am loato la fuga.Si in seara aia abia daca am reusit sa dorm 2 ore!

Întrebări similare