Cred in iubirea la distanta. Dar trebuie sa ajungi sa te si intalnesti cu persoana respectiva. Nu poti spune ca e cu adevarat iubire daca nu simti la fel si dupa ce te-ai intalnit fata in fata cu persoana respectiva.
Am avut o perioada cand speram ca este posibila, dar acum spun ca nu mai cred! Este o iubire imposibila!
Cred in iubirea la distanta pentru ca am avut parte de ea timp de 1 an si 8 luni iar dupa acea perioada de asteptare eu m-am mutat la el in oras si acum traim o frumoasa poveste de dragoste de inca un 1 si 7 luni.Desi a fost greu si am trecut prin multe lucruri suntem impreuna si suntem fericiti. E greu intr-adevar sa vb cu el doar la telefon sau pe mes sa te vezi pe web si sa trimiti poze dar daca iubesti cu adevarat se merita
Buna!
Nimic nu e imposibil...si probabil ca DA, poate ca cineva undeva asa s-a intalnit cu alesul/aleasa.
Da cred.Sunt implicata de un an si ceva intr-o relatie la distanta. Unde e iubire, vointa, incredere, sinceritate, este posibil totul, chiar si ce altora li se pare imposibil.Chiar daca distanta e un impediment pentru multe, stii ca vine la data de... ziua cand te vezi cu el, si atunci stii ca s-a meritat asteptarea.
Daca exista dragoste impartasita de ambele persoane poate exista iubire la distanta
dar eu nu prea cred