Pai la Cuza anul trecut cea mai mica medie a fost 7.63 iar daca nu ma insel tie iti iese 7.65. Vrei liceul asta neaparat? Sau te-ai ghidat dupa ultima medie? Daca ai alt liceu care ti-ar placea si media de anul trecut e apropiata de 7.65 (media ta) eu zic ca merita sa incerci liceul acela, chiar daca media e mai mare, la fel si cu cuza. apoi sa pui licee la care sigur vei intra. poate economic 3 unde mediile au fost intre 6.92 si 7.43. Merita sa incerci la Cuza, din cate stiu mediile scad. Nu strica sa pui cat mai multe optiuni. E mai bine sa intri la un liceu la care nu iti place decat sa nu intri deloc.
Nu ai de unde sa stii, pentru ca depinde de mediile celorlalti elevi.insa te poti uita la ultima medie de admitere de anul trecut, si sa vezi daca te-ai incadra
Media ta finala este 7, 69.La acest liceu media de admitere la urmatoarele profile a fost:
Mate-info:7, 63
Filologie:7, 77
Siinte ale naturii:7, 91
Stiinte sociale:7, 87
Deci...depinde,daca sunt elevi mai buni cu medii mai mari iti ocupa locul dar din 30 cred ca ai sanse sa intrii la un profil bun alege o optiune ce te avantajeaza