Buna. Sa iti explic. Pt chestii de genu tb sa ai bani.
Pt ca daca dai aia 500 de mii, o sa ai primul nivel. Adica ala de incepator. Pe urma, daca ai noroc da nu prea cred s-ar putea sa participi la o sedinta minora.
Insa pe urma o sa te sune si o sa-ti spuna ca daca dai 10 milioane ajungi la stadiul de profesionist si o sa faci albume.
Adica da. Dupa ce dai banii aia care pentru mine nu sunt putini o sa incepi sa ai sedinte, si o sa-ti mai ceara bani pana te usuca. Deci daca nu esti bogat mai bine stai acasa sau iti cumperi altceva cu banii aia.
Depinde ce vrei. Succes!
Ia-ti gandul pentru ca iti ia banii si nu te mai cheama la sedinta foto.Au fost si in ploiesti de 2 ori excroci d-astia.Am pierdut 65 de lei cu ei.
Mai bine nu tinand cont ca tu daca esti minora acel om va crede (proaste) si asa crede ca va poate fraieri din pacate amica ta a cazut in plasa si tu ca sa intri la un servici prima data se vorbeste cu patronul si iti da un contract pe care il citesti si daca esti de acord il firmezi si lucrezi legal, fara contract niciodata sa nu lucrezi asta e lege.
In niciun caz! Am dat si eu bani pentru asemenea "firme" dar de fapt iti i.au banii si nu or sa aiba de gand sa te sune.
Salut! Inainte sa dai banii, incearca sa aflii mai multe informatii despre agentia respectiva.
Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare acum 4 ani. Eram cu mama mea la cumparaturi si un tanar ne-a propus sa mergem sa discutam cu o domnisoara de la o agentie de fotomodele. Eu eram foarte fericita, entuziasmata. Am dat cateva sute de mii (lei vechi) pentru inscriere, dupa care am facut un album foto si am platit 6 milioane lei vechi(foarte multi bani). Am facut un contract, deci parea o treaba serioasa. Ei urmau sa ma sune, pentru ca eu sa fac niste cursuri de actorie, dans, modeling etc. Nu m-am mai sunat niciodata. I-a sunat eu, insa imi ziceau ca am gresit numarul. Locul in care era sediul agentiei a devenit in scurt timp un spatiu de inchiriat.
Am apelat la protectia consumatorului, au verificat existenta unei agentii cu numele "New look models" si nu au gasit nimic. Se pare ca au fost mai multe plangeri adresate aceleasi agentii. M-am ales doar cu un sfat: "Pe viitor, sa nu mai aveti incredere in aceste agentii".
Deci, ai mare grija